Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć dziewczyny, witam was ciepło ;)

zdjęcia są dalej w picassie, na publiczne forum dalej nie wrzucam, bo jak już mam ekshibicjonizm internetowy uprawiać, to z minimalna choćby kontrolą przed kim ;)

ale coś mi się zdaje, że jak moja piękna Cosmo lampa przyjdzie, to nie wytrzymam :) (ma być wysłana w tym tyg! ahhhhh!!!)

boska jest, tyle wam powiem :D

pan elektryk obiecał ze spróbuje się pojawić jeszcze w tym tyg., niestety w połowie przyszłego ma urlop wiec uprawiam telefoniczny stalking, co by jednak znalazł dla mnie chwilke :))

a tak poza tym, dostałam prezent "z podróży służbowej". dosyć oryginalny...

http://tnm.scene7.com/is/image/TNM/template_335x300?$plus_335x300$&$image=is%7BTNM/1008660000_prod_001%7D

za to w końcu taki jak chciałam, co oznacza, że mogę przystąpić do poszukiwania idealnego wieszaka na ręcznik, haczyków na szlafrok, uchwytu na kubek i mydło :D

w końcu się coś ruszyło!

Edytowane przez duś

ej no ładna szczotka, no! :D

dziś dokupilam jej jeszcze wagę lazienkowa do towarzystwa, bo w lm stały po niecałe 30 zł.

a lampa wciąż w kartoniku :(

pan Stasiu nie dał dziś rady, jutro ma jakaś fuchę po sąsiedzku i obiecał zadzwonić, jeśli skończy szybciej.

co by natomiast nawiązać do tematu lamp - namierzylam dziś Diademę z 5 zarowkami (do sypialni) i znów mam mieszane uczucia. lampa w ogóle jest bardzo ładna i ma idealny rozmiar, ale "krysztalki" wyglądają słabo. te krótkie, zwisające pod poszczególnymi zarowkami - są ok, ale to co zwisa pośrodku - mega tandeta :( wiem, ze to nie są prawdziwe szkielka, ale żeby były takie paskudne?!

a może by je podmienic...?

Edytowane przez duś