Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną

Magduś :hug::hug::hug:

http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/carteneige004aq9.gif

Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość, a Nowy Rok marzenia, o które warto walczyć.

Radości, którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto być,i nadziei bez której nie da się żyć.

Wesołych Świąt dla Ciebie Magduś i Twoich bliskich życzy Ala z Rodziną

W Wigilię Bożego Narodzenia

Gwiazda Pokoju drogę wskaże.

Zapomnijmy o uprzedzeniach,

otwórzmy pudła słodkich marzeń.

Niechaj Aniołki z Panem Bogiem,

Jak Trzej Królowie z dary swemi

staną cicho za Waszym progiem,

By spełnić to, co dotą snami.

Ciepłem otulmy naszych bliskich

I uśmiechnijmy się do siebie.

Świąt magia niechaj zjedna wszystkich,

Niech w domach będzie Wam jak w niebie.

http://mysandyhome.files.wordpress.com/2009/12/wesolych-swiat1.jpg

Dziewczyny,

serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia! Mam nadzieję, że Święta upłynęły Wam pięknie, beztrosko i smacznie oraz że pod choinką znalazło się jakieś zaskakujące co-nieco. Przy okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam radości z drobnych spraw i zwykłej ludzkiej serdeczności na codzień. Niech to będzie po prostu dobry rok, zaś tym z Was, którzy się jeszcze budują czy urządzają - niech mury rosną w górę i niech nie brakuje wam funduszy i inspiracji :))

duśka

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8.760 godzin miłości,

526.600 minut pogody ducha

i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy!

Dziękuję za kolejny wspólny rok na FM

I życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.

Oby był lepszy niż poprzedni!

http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg

• 3 weeks później...

z lampą tak, wieszaka wciąż brak.

mieszkanie stoi bez zmian. ja się uczę jak szalona. trochę się dobrych i złych rzeczy gdzieś tam w moim życiu wydarzyło no i tak wszystko legło. chwilowo nie mam czasu na "wykańczanie się" dalej. stagnacja nastała, aczkolwiek jesli chcecie zobaczyć naukowy burdel, to się pochwalę :D

• 2 weeks później...

zakuwanko dopiero na półmetku. idzie, ale tyyyyyyyyyyyle jeszcze przede mną... eeeeh

niestety to z tych absolutnie najważniejszych w życiu.

(za to jak zwykle w okresie wytężonek pracy zaczęłam się pojawiać na forum - ot dzienna dawka "przerwy na kawę", pudelka i forum).

Gumisiu - słów otuchy mam dla Ciebie całą masę :) jestem pewna, że sprawa rozstrzygnie się po Twojej myśli, choć wiem doskonale, że pewnie trochę czasu to potrwa. ale światełko świeci w tym tunelu :)

No wlasnie ten czas...A mnie po domu wiater wieje:(

Pani prawnik powoedziala ,ze chyba na glowe upadlam ze chce je wymienic na swoj koszt...No to sie podstosowalm i uleglam...Dzis zadzwonili z Avante ,ze oni mi prog przyjada mierzyc a ja ze dziekuje ale prawnik wyslal juz pismo:(-JESTEM PRZERAZONA-W ZYCIU NIE MIALM DO CZYNIENIA Z TAKIMI"LUDZIAMI":(

Ale jak mowisz ze bedzie dobrze-wszystkie tak mowicie to nic tylko wierzyc:hug:

wykonanie naprawy na twój koszt i obciążenie tym avante jest wprawdzie możliwe, ale to ostateczność. niestety, dla ciebie powoduje to więcej uciążliwości, ale z drugiej strony - nie wkładasz im w ręce argumentów, które mogliby wykorzystywać na swoją korzyść (chociażby dla ograniczenia zakresu szkody czy kwestionowania wartości napraw z uwagi na "niezasadne" stosowane np. inne technologie produkcji). wiem, że brzmi to trochę dziwacznie, ale jak to mówią - każdy się będzie chwytał tego, czego może :)

• 2 weeks później...