Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

na wyniki to ja jeszcze trochę poczekam.

a wrażenia - chyba pozytywne. to, czego się najbardziej obawiałam, wydało mi się proste, ale z drugiej strony nerwówka udzieliła mi się, gdzie indziej i trochę sobie pluję w brodę, że dałam się zwariować. w każdym razie nie budzę się w środku nocy z przerażeniem, że czegoś nie napisałam albo że napisałam coś nie tak.

tylko zajechana jestem jak koń po westernie. pod względem czysto fizycznym to było naprawdę paskudne przeżycie. osiągnęliśmy wszyscy chyba szczyty nieatrakcyjności i zmęczenia. szary, zabiedzeni ludzie. mam nadzieję, że przynajmniej słońce nas nie opuści i odzyskamy trochę kolorów na buziach

Dziewczyny kochane!

Dziękuję serdecznie za wszystkie pozostawione tu życzenia.

Mam nadzieję, że dziś wszystkie jesteście Miss-Mokrego-Podkoszulka (no co... ponoć to dobra wróżba :D), a Święta minęły Wam w ciepłej, rodzinnej atmosferze. Życzę Wam chwili wytchnienia od przepysznych smakołyków i żeby wiosna już się nam w końcu rozgościła na dobre.

/duśka

634.498.jpg

• 2 weeks później...

kurcze dziewuchy - wybijcie mi z głowy, bo zwariuje.

widziałam wczoraj prześliczną tkaninę (z myślą o moim salonie of course). dosyć bogato zdobiona, z przeszyciami - jakies kwiatki. tylko jest łosiowo-różowo-czerwono-złota (brzmi hardkorowo, kolory są blisko siebie w rzeczywistości, tkanina jest bardzo elegancka). powiedzcie mi, że nie pasuje to mojego salonu... strasznie sie podoba, ale moja granatowa tapeta i te kolory - niet, prawda?

jutro dzwonię do panów i będę się umawiać na wieszanie lamp :)

• 2 weeks później...

duśku no i co tam postanowione w sprawie zaslon? z opisu to wygląda to na wielki misz-masz i zupelnie nie pasujący do kanapy, wspomnianej tapety, oswietlenia, ba nawet kuchni..... no slowem jak kwiatek do korzucha!

a jakie lampy jeszcze wieszasz? i co w ogole w Twoim domostwie sie dzieje? po egzaminach wiec mozna czyms innym sie zajac!

tamte zasłony mi przeszły - piękne, ale nie dla mnie. może jak kiedyś przemaluję sypialnię, to zamówię komplet zasłon na podmiankę hehe. ale temat zasłon w ogóle jest na tapecie. muszę w końcu w salonie coś zawiesić (i w kuchni), więc studia okienne wizytuję, oglądam, szukam :)

a lampy mam już dawno kupione tylko przez ostatni rok nie mogłam się zabrać i ich powiesić. tak więc w kartonach wciąż ta sypialniana, kibelkowa i kinkiety z salonu. nie mam wiertarki udarowej więc to logiczne, ale masa roboty plus egzaminy i w efekcie nie było kiedy. pan miał być w czw. ale chyba się nie wyrobi - no w każdym razie już jesteśmy na łączach, więc to chyba bliższa niż dalsza przyszłość w końcu hehe

tak więc brakuje mi tylko lampek nocnych - pomysły są tylko czekam aż zawiśnie mój wielgachny żyrandol, bo dopiero w tego będę w stanie coś dopasować.

po egzaminie niestety nie ma aż tyle czasu. zaległości się gdzie indziej nazbierały i dupka, z jednego w drugie przeskakuję ;/ nie wiem w co łapy wlożyć, a tu jeszcze wyjazdy i różne takie w planach.