duś1719506024 20.09.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) póki jestem w klimacie: mam wyje... - kupuję, dziś mały casting na lampki nocne do sypialni. łóżko jest niskie, to vento e z beds.pl w orzechowym wybarwieniu (trochę jak ikeowski malm). stoliki też są maleńkie, więc lampka musi stać na ziemi. stąd celuję w podlogowe. ale do lamp honorowe miejsce ma lybra, która wygląda dokładnie jak na zdjęciu katalogowym. elementy białe są śnieżno-białe, a błyszczące - chromowane. ponieważ tak się nią zachwycam, nie chcę jej robić estetycznej konkurencji innymi lampami, toteż szukam czegoś dość neutralnego, prostego (i ze względu na wysokość łóżka - niewysokiego). ikea brasa - rozważam chrom lub białą ikea nyfors - tu koniecznie wersja z białym kloszem marksjold - lysvik lampgustafs - portland Edytowane 20 Września 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No cześć Kochana! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Stawiam się z nieodrobionym zadaniem domowym, bo wciąż czytam wątek od początku (jestem na 13. str. i powoli dozuję sobie tą przyjemność), ale chciałam odmeldować swoją obecność, bo wyczytałam, że się znowu lampy tutaj będą działy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) kuźwa, zaraz uporządkuję załączniki z poprzedniego posta. tymczasem jeszcze jedna searchlight - libra (za cholerę nie mogę wkleić - http://miviena.pl/libra_lampa_podlogowa_1_chrom_145_cm,71,3445.html#) i tolomeo - floor 3 oczywiście jeśli macie jakieś inne propozycje - jestem otwarta Edytowane 20 Września 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 O i się dzieją Ale mi sie zdjęcia nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Lybrę dałabym na ściemniaczu? Ty już ją masz? (boska! ) i w sypialni super jest asymetria czyli z jednej strony podłogowa z drugiej nocna stołowa mnie podoba się ta środkowa z abażurem - daje dobre klimatyczne światło no i do czytania też ok. Ja mam barometr z IKEA, kupiłam po okazji (ofc ) ale siedzieć to bym przy niej nie mogła ona chyba służy do oświetlenia przy operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.09.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Dus wybacz mi dzis, ale juz nie mysle wlasciwie oblewam wyspe i zapraszam do towarzystwa ale obiecuje,ze zajrze i sie wypowiem a w ogole nie wiedziala, ze szukasz lampy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 spoko ~słoneczko~, tą twoją wyspę z chęcią obleję, choć ja mleko z miodem i czosnkiem dziś (jezu, zakicham się na amen) @Venus wisi, wisi (w picassie nawet foty są, choć nie oddają urody lampy). zamontowana bez ściemniacza (górne oświetenie ma służyć głównie szukaniu ciuchów w szafie, nastrój ma robić boczne światło tj. w przyszłości - stołowa lampa na mojej wymarzonej komodzie hehe). lybra daje bardzo ładne światło i jestem w niej absolutnie zakochana. no pierwotnie miał być Barometer właśnie, ale ponieważ lampa ma stać przy ścianie - obawiam się, że ten pałąk wystający pokaleczy ścianę lub zwyczajnie nie będzie na niego miejsca (stoliki suwają się na ramie łóżka, między stoliczkami a ścianą jest jakieś 20-30 cm). te stoliczki są maleńkie, więc postawienie na nich czegokolwiek nie wchodzi w grę. kiedyś je pewnie wymienię na coś ładniejszego i praktyczniejszego, ale na razie muszą zostać (zresztą w obliczu mojego dzisiejszego zakichania kategorycznie stwierdzam, że potrzebujemy tv w sypialni hehe) ze swoimi typami na razie się nie zdradzam, może jeszcze ktoś podpowie, co by w towarzystwie lybry widział albo przynajmniej w jakim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 spoko ~słoneczko~, tą twoją wyspę z chęcią obleję, choć ja mleko z miodem i czosnkiem dziś (jezu, zakicham się na amen) moze byc i mleczko co wolisz masz Olbas ?? na katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 tylko sudafed dziaaaaała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to najwazniejsze pogoda taka wlasnie "niefajna" zdrowka zycze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Dusia, mi się najbardziej widzą nyfors, marksjold - lysvik, lamp gustafs - portland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 tylko sudafed dziaaaaała a możesz po nim spać?? ja jak ostatnio wziełam wieczorem to przeczytałam pół jednej części Millenium kataru nie było i snu też nie teraz tylko w dzień biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Dusia, mi się najbardziej widzą nyfors, marksjold - lysvik, lamp gustafs - portland Edytowane 20 Września 2013 przez asiazett coś mi się post zdooblował :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.09.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 a możesz po nim spać?? ja jak ostatnio wziełam wieczorem to przeczytałam pół jednej części Millenium kataru nie było i snu też nie teraz tylko w dzień biorę jak niemowle jeszcze go kawą popijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 jak niemowle jeszcze go kawą popijam [/font] ojjj widzę , że masz lepsze spanie ode mnie ja śpię idealnie ale sudafed działa na mnie jak red bull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Iwonka polecam sprawdzić sobie ciśnienie, ja mam niskie i po sudafedzie nie mam klopotow ze snem Duś zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Iwonka polecam sprawdzić sobie ciśnienie, ja mam niskie i po sudafedzie nie mam klopotow ze snem Duś zdrówka życzę Alu ja mam niskie ciśnienie, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Hehe a co z lampami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dus jesli lampa nie ma zagluszac tej wiszacej, to chyba cos prostego sie przyda, bardzo mi sei podoba portland, ale niestety chyba u Ciebie bylaby zbyt widoczna, bardziej tolomeo pasuje ale gdzies widzialam taka bardzo skromna,niepozorna, ale ladna, poszperam i wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 22.09.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Dusko mnie sie najbardziej podoba ikea nyfors w wersji bialej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts