duś1719506024 09.10.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 aricio, nie wiem czy jeszcze czasem tu zaglądasz, ale zobaczyłam dziś to: przypomniałam sobie: szybciutko pokażę, później usunę http://thestylester.com/wp-content/uploads/2010/10/Jeffrey-Campbell-Lita1-1024x555.jpg czyż nie są słodkie ?http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gif i tak się mega uśmiechnęłam, że aż muszę cię pozdrowić cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 09.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dus swietny pomysl z tym barisolem, ciekawa jestem efektu. Toaletki/konsolki bajeczne, takie z klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Heloł Duśka:cool: Przyszłam w sprawie lamp, co by wątku Venus już nie zaśmiecać Napisz mi czy te lampy stojące o wys. 100cm, chcesz postawić na ziemi? W jakim one mają byc stylu, bo zdjęć nie widzę u Ciebie:( Pytam, bo mam już coś na oku i to sklepie gdzieś blisko Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dobra, odrobiłam pracę domową. Niestety moje propozycje nie będą raczej pasowały do Twojej sypialni, tak mi się wydaje:( A masz gdzieś fotki sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.10.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 zizi, info o zdjęciach puszczę privem. co do stylu sypialni - ten jeszcze mocno nieokreślony. wyro jest proste i raczej nowoczesne. lampa górna też nowoczesna. zasłony choć nasuwają babciowe skojarzenie są błyszczące i też raczej w nowoczesnym klimacie. do tego ma być skandynawska komoda i jakaś lekka toaletka. lampy chciałabym postawić na ziemi jako "nocne" bo stoliczki sa "chudziutkie" - ze 30x30 cm mają.moim życzeniem jest, aby sypialnia była raczej prosta z charakternym mebelkiem (komodą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Duśka obejrzałam i lampy które chciałam Ci zaproponować były raczej na zasadzie: kulą w płot:lol2: Myślę, że do skandynawskiej komody, którą zamierzasz mieć w sypialni Twoje wcześniejsze propozycje będą pasowały jak ulał edit: Portland najbardziej mi się podoba:) Edytowane 13 Października 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.10.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 hehhe zapomniałam dodać, że dywany też są do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.10.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 hello duska co tu taka cisza?co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 sprzątałam ostatnio w pw i pousuwałam wiadomości, więc nie pamiętam, która pytała mnie o pokrowce na meble tarasowe. oczywiście jeszcze go nie nabyłam, a jakże, mistrzyni moblizacji przecież. natomiast zrobiłam całkiem dokładny research i powiem jedno - kupujcie meble z pokrowcami, bo to jakieś skaranie boskie. za 40-50-60-70 zł można wprawdzie kupić foliowe byle-coś, ale "rozmiarówka" pozostawia wiele do życzenia. kwadratowy standard to 150x150, a następny 150x200. rozstrzał dość duży. biorąc pod uwagę materiał - może to cudo przemakać i wróży rychłym rozdarciem. wszelkie brezenciki które znalazłam mają z kolei wysokość 75 cm, co dla mnie jest za mało (biorąc pod uwagę moje huraganowe wiatry na balkonie, plandeka odfrunęłaby przy pierwszym sztormie). pozostałe materiałowe - raczej są przemakalne. postanowiłam więc zamówić na wymiar - właśnie skrobnęłam maila do firmy z opalenicy, która szyje takie cuda. przekonały mnie zdjęcia ze strony internetowej i fakt, że odpowiedź na zapytanie dostałam następnego dnia z samego rana. w efekcie muszę dołożyć stówkę więcej, ale dostanę pokrowiec z podłogą i zamykany na zameczek z impregnowanego grubego materiału. przegapiłam te ikeowskie, to niech stracę (choć jeśli ma być taki solidny, to może przynajmniej przeżyje dłużej niż 2 sezony). wrażenia - za ok 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.10.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 duśku widzę, że ostro działasz. ciekawa jestem tego projektu siedlisko-wieszaka w przedpokoju. może coś zdradzisz więcej? oglądałam znów zdjęcia [ nie lubię tej nowej picasy... wprost nieznoszę!] i stwierdzam, że hol w poprzednim kolorze to zupelna pomyłka była i te szarości co macie teraz są obłędne!!! dobra, kontynuuje czekanie na Twój przedpokój!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) przepokój jest na razie w fazie koncepcyjnej i pewnie nieprędko go zrealizuję. grunt że mam pomysł i ten pomysł mi się bardzo podoba (a mój kochany nie wybija mi go z głowy). do tego znalazłam wsparcie u znajomego architekta, który nie dość, że dał mi namiar na sklep z bajeranckimi tkaninami (ceny mniej mają fantastyczne, ale o tym ciiii), to jeszcze za dobry obiad obiecał pomóc to skontaktować z estetyką reszty domu tj. przede wszystkim z częścią salonową. w każdym razie planuję dobudować szafkę-ławkę na więcej butów (ukochanego oczywiście, przecież on też musi w czymś chodzić ), którą obiję jakimś szarym lub granatowym materiałem i tym samym materiałem zostanie obita cała ściana do samej góry. na tym zostaną zamocowane haczyki na kurtki. chciałabym aby ten materiał miał jakieś proste przeszycia - chesterfield jest dla mnie chyba za bogaty, ale proste kwadraciki będą eleganckie i nie pogryzą się z frezowaniami na szafach (przypuszczam, że frezowanie powtórzę na tej szafce na buty). ten pomysł prawie w całości odpowiada moim pierwotnym założeniom za wyjątkiem - braku miejsca na odłożenie kluczy czy drobne dla pana z pizzą. ale stary tj. mój najdroższy (zmiana formy wynika z faktu, iż świetnie się bawi podczytując moje wypociny na forum i strasznie się oburza na tego starego hehe) twierdzi, że przecież ja jestem ciągle na diecie, więc pan z pizzą i tak do nas nie wpada, moje klucze zawsze lądują w zamku, on swoje powiesi na haczyki na kurtki bo przecież po coś nosi je na kilometrowej smyczy, a na odłożenie listów, ulotek i zakupów będę mieć 1,20 ławki. w przyszłym tygodniu mam mega kosmos w robocie, codzień od 9-19 plus treningi i jeszcze jedno spotkanie w czw wieczorem, więc nie da rady umówić panów od sufitu, ale dzwonię do nich i umawiam termin pomiarów na po przyszłym weekendzie. może jak to zwykle bywa - ruszymy za ciosem Edytowane 20 Października 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Czytam... a mój kochany nie wybija mi go z głowy (...) planuję dobudować szafkę-ławkę na więcej butów (ukochanego oczywiście (...) [/font] I nie kumam co się dzieje Co Duśka zrobiła ze Starym? Uff.. Wszystko jasne... stary tj. mój najdroższy (zmiana formy wynika z faktu, iż świetnie się bawi podczytując moje wypociny na forum i strasznie się oburza na tego starego hehe) No to Stary pozdrawiam! Ja na formę najdroższy, ani ukochany nie przejdę , ale za to Duśki Ci pogratuluję, bo udała Ci się ta dziewucha! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 21.10.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Czytam... I nie kumam co się dzieje Co Duśka zrobiła ze Starym? Uff.. Wszystko jasne... No to Stary pozdrawiam! Ja na formę najdroższy, ani ukochany nie przejdę , ale za to Duśki Ci pogratuluję, bo udała Ci się ta dziewucha! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif popieram calkowicie i duske i asie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Duśka? Stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 stary - zna moje hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.10.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tak też przeczuwałam A dla Duśki naliczamy -1 punkt za błąd. Miało być "Mój Ukochany" Duśka, nie daj się zwieźć. Ja tylko tak pozornie trzymam Jego stronę Zaprzyjaźniam się z wrogiem. A później jak będzie coś fikał do Twoich forumowych koleżanek, to zaatakujemy Go z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.11.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no i jak tam - stary przekonany? będą z tego dzieci ? :p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 hehehe tak, tak dzieci, zasłony i przedpokój. tylko czasu na razie szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 O! Wstała Śpiąca Królewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts