Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny, ten naleśnik też dość zimny, bo jest skóropodobny. Może go w coś milszego na zimę ubrać.. hmmm.. i tu wyszedłby wykrój ;)

On jest nieco profilowany i sztywny, ale i szmaciany chyba byłby fajny. Mogę Wam wieczorem cyknąć zdjęcie.

Może meblefmf (allegro) sprzeda same naleśniki?

najpierw lampa, teraz krzesło - normalnie nabrałam rozpędu :D przez ostatni tydzień odnotowałam większe postępy niż przez ostatnie 2 mies...

czy mówiłam wam również, że wymyśliłam, co zrobić z przedpokojem? otóż tym głównym akcentem ma być regał, mam zamiar kupić jakiegoś starocia i doprowadzić do stanu używalności. dolna półeczka będzie na te 2 pary butów, które zawsze na wierzchu stoją, na którejś ze środkowych - puderko na klucze. po sasiedzku chcę wieszak na kilka kurtek i jakieś klimatyczne siedzonko. lustro oczywiście też z innej parafii :)

ogarnął mnie furor design-icus :D

są przecie w galerii! chyba ze 3 ujęcia :)

lampa nie świeci po oczach. jest zawieszona na wys ok 1.7 m od podłogi wiec jak się siedzi jest znacznie wyżej. a światło jest przez klosz delikatnie rozpraszane (żarówki to energooszczędne 11w kulki). wbrew moim obawom bardzo dobre do oglądania tv

no dobrze, 3 dni był spokój, czas kontynuować szaleństwa ;)

na kitchenaida wymarzonego niestety nie mogę sobie obecnie pozwolić, więc postanowiłam kupić blender, tylko taki nieco bardziej rozbudowany, żeby jednak łączył funkcje tych kilku sprzętów, których nie posiadam. a właśnie w tej chwili na to wpadłam, bo pracuję sobie i jak to bywa wieczorową porą wpierdzielam resztki kremu z pora, który własnymi ręcami przecierałam przez sitko, żeby się skremował (ugh...). aha no i oczywiście musi być czarno-srebrny :D

toteż ku pamięci, znalezione na szybciocha:

philips hr 1377 (318 zł)

blender-philips-hr-1377.jpg

siemens MQ5N6PE (195 zł)

http://static2.skapiecstatic.pl/646714-1-1-6.jpg

Edytowane przez duś

ps. dostalam poduchy - i musze powiedziec ze sa calkiem calkiem (jak za taka cene) i o niebo lepiej sie siedzi na eamesku! :)

o to ja też się do pana odezwę - wczoraj przepracowałam na nim cały boży dzień, 15 pierdzielonych dupogodzin, i poza tym, że chłodno mi w tyłek było, to bomba. wygodnie i można się w nim powykręcać (bo ja nie siedzę, jak normalny człowiek nigdy, tylko się mocno wiercę). póki co kupiłam eameskowi groszkową poduchę z h&y (jak znajdę kabel to wieczorem wrzucę fotoska do galerii), pasują do siebie wyśmienicie :)

annNS2 możesz podać namiary na tego naleśnika ;)

annN52 zamawiała od tego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user.php?uid=14673769

co do blenderów. ten siemens ma bardzo dobrą cenę. mediamarktowe zaczynają się od 250 zł, a średnia to koło 300 zł.

morphy mega ładny. muszę go z ceneo-wać :D

Edytowane przez duś