rere79 05.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Duś, a czemu to w galerii zdjęcia pięknego Eamesika jeszcze nie ma? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.10.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 o wy niecierpliwe baby, no musiałam posprzątać, no robota wre, to i burdel na kółkach ale eamesik dołączył do lampy, już można oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 i lampa i ON cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dziecko;) plissss podeślij mi jeszcze raz dostęp do Twojej galeryjki bom skrzynkę czyściła i sobie poszedł [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 dus-ienku, dzieki. Wlasnie sobie ogladam i sie inspiruje...yyyyyy tzn relaksuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 gdybys sie nie mogla zdecydowac - tak oto sie eamesik prezentuje z nowym poddu...tzn z podusia i nawet bez tych rzepow niezle sie trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ann super:yes: no tak mi smaka na eamesika robicie, że kombinuję jakby to było jak dwa takie na szczytach stołu postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 czesełko pikne jest! grunt żeby było wygodne jeśli tyle na nim będziesz wysiadywała! a lampa - fajna, fajna .... powinny byc wypożyczalnie lamp - wieszasz dzien czy dwa i stwierdzasz czy Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dus-iu, baaaardzo fajne wnetrza sobie dzis obejrzalam;)wszystko w moich klimatach ale moj number one to kibelek-mega prosty.I o to chodzi.Chyba:)Zajrzysz do mnie i ocenisz pewien moj lampowy pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 philips hr 1377 (318 zł) [ATTACH=CONFIG]77904[/ATTACH] Mam taki blender aczkolwiek w trochę okrojonym (tańszym ) zestawie ale i tak ma sporo przystawek i jest po prostu świetny. Niby czytałam, że blender tylko do ciasta naleśnikowego się nadaje bo innych nie uciągnie, ale ja normalnie tym ciasta kręcę Zupę miksuje w mig dzięki funkcji turbo. I w końcu białka mam ubite tak, że można miskę do góry nogami przewracać No po prostu uwielbiam go o wy niecierpliwe baby, no musiałam posprzątać, no robota wre, to i burdel na kółkach ale eamesik dołączył do lampy, już można oglądać Lecę zatem obadać to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 duś ... jaka galeria ? Mówiłaś, że nie pokazujesz publicznie ... wejscie tylko dla wybranych jest ? Jest szansa się załapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dus-ienko, ja to normalnie blondyna jestem!Choc na pocieszenie dodam, ze wkrotce wracam do naturalnego koloru(brazu) Czy wiesz, ze ja dopiero teraz zauwazylam tego...tam pana zwierza w lazience:lol2: a co to za "tron" masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.10.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 hehe no patrz, a wydawałoby się "nie do przeoczenia" tron (i umywalka) w towarzystwie zwierza to catalano seria c+ sfera. bardzo wygodny no i wklejam, by nie zgubić: massive adrio massive top selection anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 duś - lampki pod szafkami w kuchni to jakie są ? Fajnie wygladają do tych czarnych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.10.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 niestety nie wiem, jak się dokładnie nazywają - pan stolarz wymyślił a ja klepnęłam. w każdym razie zapala się je na pacnięcie ręką (nie ma pstryczka) - rewelacyjne rozwiązanie do kuchni (jak masz łapy upaprane ciastem czy jajem, wystarczy szturchnąć łokciem i robi się jaśniutko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 niestety nie wiem, jak się dokładnie nazywają - pan stolarz wymyślił a ja klepnęłam. w każdym razie zapala się je na pacnięcie ręką (nie ma pstryczka) - rewelacyjne rozwiązanie do kuchni (jak masz łapy upaprane ciastem czy jajem, wystarczy szturchnąć łokciem i robi się jaśniutko) potwierdzam, też mam takie tylko czasami mucha potrafiła to zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.10.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 hehehe no coś ty?! te moje zdecydowanie aż tak czułe nie są (rękawicą kuchenną to można nieraz "pacać" i "pacać", i nic). i całe szczęście, bo z racji wyjazdowego trybu życia ministra finansów, sfiziowałabym... że niby duchy i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 serio ale to była duża mucha:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.10.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 dus - fajn te kinkiety, ten Anika Top Selection - bardzo fajnyale kurcze tego pierwszego to ja nie widze pod ta nazwa massive adrio :/ cos innego mi wyskakuje :/ no nic - znalazlam, ale to ledowe da sporo swiatla? i rozumiem ze to kinkiety do salonu nad komode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.10.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 nie nie, ten kinkiet ma iść pomiędzy drzwi do sypialni i łazienki. jest tam dosyć ciasno i wąsko, do tego drzwi od łazienki otwierają się na tą sciankę, wiec kinkiet będzie dosyć wysoko. on nie musi dawać zbyt wiele światła, zabladzic to tam nie ma gdzie ten adrio mi się podoba tylko muszę ustalić jak jest wykończony od dołu - większość z nas będzie na niego patrzeć "pod górkę" wiec musi być estetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts