Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

philips hr 1377 (318 zł)

[ATTACH=CONFIG]77904[/ATTACH]

Mam taki blender aczkolwiek w trochę okrojonym (tańszym ;)) zestawie ale i tak ma sporo przystawek i jest po prostu świetny. Niby czytałam, że blender tylko do ciasta naleśnikowego się nadaje bo innych nie uciągnie, ale ja normalnie tym ciasta kręcę ;)

Zupę miksuje w mig dzięki funkcji turbo. I w końcu białka mam ubite tak, że można miskę do góry nogami przewracać :D No po prostu uwielbiam go :)

o wy niecierpliwe baby, no musiałam posprzątać, no :D

robota wre, to i burdel na kółkach

ale eamesik dołączył do lampy, już można oglądać :)

Lecę zatem obadać to cudo :)

niestety nie wiem, jak się dokładnie nazywają - pan stolarz wymyślił a ja klepnęłam. w każdym razie zapala się je na pacnięcie ręką (nie ma pstryczka) - rewelacyjne rozwiązanie do kuchni (jak masz łapy upaprane ciastem czy jajem, wystarczy szturchnąć łokciem i robi się jaśniutko)

niestety nie wiem, jak się dokładnie nazywają - pan stolarz wymyślił a ja klepnęłam. w każdym razie zapala się je na pacnięcie ręką (nie ma pstryczka) - rewelacyjne rozwiązanie do kuchni (jak masz łapy upaprane ciastem czy jajem, wystarczy szturchnąć łokciem i robi się jaśniutko)

potwierdzam, też mam takie tylko czasami mucha potrafiła to zapalić:)

nie nie, ten kinkiet ma iść pomiędzy drzwi do sypialni i łazienki. jest tam dosyć ciasno i wąsko, do tego drzwi od łazienki otwierają się na tą sciankę, wiec kinkiet będzie dosyć wysoko. on nie musi dawać zbyt wiele światła, zabladzic to tam nie ma gdzie :)

ten adrio mi się podoba tylko muszę ustalić jak jest wykończony od dołu - większość z nas będzie na niego patrzeć "pod górkę" wiec musi być estetycznie :)