Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

no więc wracam do żywych, na tarczy i z wysoko podniesioną głową...

już wyspana, odpocznięta i po rewelacyjnym weekendzie i w dodatku z bardzo obiecującymi planami na ten następny ;) aaaaah

ale żeby było "po wnętrzarsku" - dopadłam poduchy w kolorze idealnie zgrywającym się z moją tapetą i kanapą. a myślałam, że to tylko pobożne życzenie. kiedyś poduch będzie ich więcej i będą różne, ale tymczasem pojawiły się pierwsze 2 pasiaste. i od razu byczenie się na kanapie stało się przyjemniejsze :D

tn_7720117.jpg

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

poszałam to ja na zakupach dopiero w ten weekend :) ależ piękne buty kupiłam... :D

w efekcie na zakupy "domowe" nie zostało zbyt wiele kasy, ale naciągnęłam na jeszcze dwie granatowe poduchy :)

mimo to, odgrzebuję temat lamp do sypialni i dorzucam kolejną propozycję:

massive - koco (720,- (elektromag.pl))

38365-11-10.jpg

WARIATKI !!!!! wiedziałam, że jest nas więcej :lol2: !!!! moje butki przyszły same dziś do mnie...pan listonosz je podrzucił...i biegam tak sobie w nich po domku, nie mogąc się nadziwić, jak dobra platforma ułatwia zaprzyjaźnienie się stópki z 13-to centymetrowym obcasem http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif...

duś, gratulejszyn !!!!!

Edytowane przez aricia

hehe to widze ze nie tylko ja tak mam :)

wczoraj wieczorem walnelam się jak prawdziwy wieloryb na kanapie... w niewyjściowym dresiwie i bez fryzury, ale za to w pięknych nowych butkach :) do wysokich szpilek jestem przyzwyczajona, ale ta radość z udanego zakupu (i nieomal bankructwa hehe)... bezcenna :D