wojtek_p28 13.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów po bardzo długiej nie obecności jestem ponownie. Zwracam się do Was ponownie z ogromna prośbą o pomoc w doborze kotła do nowego domu odbudowanego po powodzi dom z poddaszem użytkowym łazienki kuchnia wiatrołap korytarz ogrzewanie podłogowe reszta kaloryfery oto ten projekt domu http://www.lk-projekt.pl/lkand412-produkt-357.html Dom będzie ocieplony styropianem 12cm okna są Salamandra. Interesuje mnie kocioł tylko na węgiel ew drzewo jak to na wsi bez zasypu z pełną automatyka, myślałem o defro optima komfort plus 15Kw ale po przeczytaniu opinii innych użytkowników załamałem się(duże spalanie smolenie wybuchy) a zależy mi na bezawaryjności bo to babcia będzie paliła i mama. Proszę wręcz błagam o pomoc Co mi polecicie za kwotę myślę ze 4-5 tys. Z góry będę wdzięczny za okazałą kolejny raz pomoc. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts