olinek okrąglinek 14.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam!Mam pole, które chcę odrolnić i podzielić na działki. Wymiary mojej rolnej działki to 32 m x 700 m. Drogę dojazdowa do działek planuję wzdłuż działki - odejdzie 5 m. Podzielone działki miałyby 27 m x iles tam (wg życzenia). Więc byłyby bardziej "szerokie" niż głębokie. Moje pytanie: Czy na takie działki znajdę kupców? Ogród musiałby być z boku, a nie z tyłu domu.Okolica spokojna. Las w pobliżu. Droga asfaltowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 To zależy gdzie znajdują się te działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.08.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) 30 km na północ od Warszawy. Duża wieś, kościół, sklepy.Raczej chodzi mi o to, czy takie wymiary działki nie są utrudnieniem w sprzedaży. bo wiadomo, ze kształt i wymary działki pociągają za sobą wiele - np. wybór projektu domu. Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 27m to całkiem sporo więc problemów z wyborem projektów kupujący mieć nie będą.A i długość np. 35m jest wystarczająca dla przeciętnego człowieka który nie ma chęci "uprawiania" ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.08.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzięki za pocieszające słowo... Za pieniądze ze sprzedazy chcemy zbudować swój domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 14.08.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 dobrze byłoby jakby droga/wjazd nie był od południa - wtedy jest generalnie trudniej trochę z doborem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.08.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Droga dojazdowa do działek byłaby od wschodu (za takim rozwiązaniem bym optowała), ew. od zachodu.A własnie - mam wpływ na to, na którym boku działki byłaby ta droga dojazdowa? Czy gmina moze mieć swoją wizję? dodam, że na razie tam sa same pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.08.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Popytaj w urzędzie. Najlepiej z pozycji płaszczaka - to ich dowartościowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 02.09.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ogród z boku to nie przeszkoda, dziś jest wiele projektów, które można dopasować do działki. Dla mnie jednak ważne byłyby kierunki świata. Optymalnie byłoby, gdyby ogród znajdował się od strony wschodniej, bądź południowej, ale to moje zdanie. Ja inną działką nie byłabym zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts