judin 14.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witajcie, Podczas wymiany anody magnezowej wpadła mi do środka zbiornika, stało się to jak wykręcałem nakrętkę do podpięcia magicznego kabelka (masy?)...próbowałem ją wyciągnąć, ale bez skutku...pytanie brzmi czy muszę nową kupić, aby zakręcić ją od góry zbiornika, czy ta na dole spełni swoje zadanie leżąc w wodzie na dnie zbiornika p.s. zbiornik Gamlet 300l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 15.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Kup nową . Ta co leży na dole prawdopodobnie jest zwarta ze zbiornikiem . A nawet jeżeli nie to i tak się kiedyś skończy czego nie kontrolujesz.Miałem podobne zdarzenie 15 lat temu w gazowym pojemnościowym podgrzewaczu wody . Do tej pory zbiornik jest szczelny . Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Kuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts