a1k2 31.01.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Napęd HATO FB200 to zdecydowanie najlepszy napęd do bram garażowych na rynku.Mocny 1000N i prosty , bez zbędnych funkcji jak np.w Hormannie,Normstahlu czy Nice.Napędy Hato montuję od 5 lat - 0,1% reklamacji.Jestesmy w szoku.Jeszcze jedna uwaga - napęd Hato sprzedawany jest w Polsce również jako Came HG1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 01.11.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Mam hato 200 nad brama hormana 4,2 m x 2,2m i hato 1000 na klutej ciezkiej bramie 4,2 prześwitu i wszystko chodzi cicho, lagodnie i precyzyjnie. Sam zakładałem i troche sie obawialem ale wszystko ok! Zaznaczam tylko, ze w zyciu nie mialem do czynienia z innymi markami. Wybralem hato ze względu na cenę i ew dostępność części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigprzemo 13.11.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Mam hato 200 nad brama hormana 4,2 m x 2,2m i hato 1000 na klutej ciezkiej bramie 4,2 prześwitu i wszystko chodzi cicho, lagodnie i precyzyjnie. Sam zakładałem i troche sie obawialem ale wszystko ok! Zaznaczam tylko, ze w zyciu nie mialem do czynienia z innymi markami. Wybralem hato ze względu na cenę i ew dostępność części. To i ja się wypowiem. Mam zamontowane dwa napędy Hato FB200 do bram garażowych 5m x 2,5m oraz 2m x 2,5m oraz Hato 600Y do bramy przesuwnej 5m prześwitu i wadze ok 400 kg (deklaracja producenta bramy). Użytkuje je już ponad 1,5 roku i słowa złego nie napiszę o tych napędach. Działają bardzo dobrze. Jedynym minusem były te małe pilociki w których bardzo szybko zużywały się baterie i miały słaby zasięg. Zakupiłem większe piloty może nie tak zgrabne ale teraz jestem w 100% zadowolony (duży zasięg oraz brak problemu z zużywającymi się szybko bateriami). Napędy do FB200 dostałem w komplecie z bramami garażowymi a 600Y dokupiłem by sterować wszystkie napędy z jednego pilota oraz dobrej ceny (Naped kompletny 600Y kupiłem w Hato Sosnowiec za 700PLN w promocji a zanajomy poleceł jakiś Faac za 1999PLN taki kupił sobie różnica w cenie bardzo duża a Hato jak i Faac działa bez awaryjnie). Szczerzę mogę z własnego użytkowania polecić te napędy w 100%. Pozdrawiam Edytowane 13 Listopada 2016 przez bigprzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts