Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia na wymiar - Wrocław i okolice

pjanet

Recommended Posts

Witam,

Jestem na etapie projektowania kuchni i calego mieszkania od tzw zera. Odbior mieszkania mam na przelomie lipca/wrzesnia tego roku.

Poszukuje osoby ktora zajmuje sie wykonywaniem kuchni na zamowienie.

Moze znacie jakas osobe z okolic Wroclawia ktora bedzie atrakcyjna cenowo a do tego umiala wykonac nowoczesne mebelki do kuchni.

Prosze wszystkich ktorzy mieli by cos do powiedzenia o kontakt na priv'a poniewaz sadze iz po pojawieniu sie kontaktow na forum, moga wyniknac z tego niepotrzebne komentarze i dyskusje.

Pozdrawiam

Piotrek,

• 3 months później...
Jesli masz ochote na mala wycieczke, to zapraszam do Kepna (70 km w strone Warszawy), jest tu wielu producentow, ktorzy robia pozadne meble,z dobrych materialow i do tego przystepne cenowo! Jesli wybierzesz sie, to zachacz tez o Miedzyborz (odbijasz w Olesnicy), sadze ze warto sprobowac. Ja najpierw zrobilam sobie projekt i wycena w takim "porzadnym salonie", a dopiero potem zaczelam jezdzic po tych mniejszych i cena robila sie coraz nizsza! Zaczelam od 15 000 a teraz mam wykonawce z ktorym dogadalam sie na 8 000 (same meble)-2,5m wysokiej zabudowy (na 2,1m) + 7m niskiej zabudowy, oraz 4 szafki wiszace (w tym 3 szuflady po 85 cm, i cargo 45x210 cm), a to wszystko przy najlepszych okuciach, samozamykajacych sie szufladach itp. dodatkach.Za tydzien podpisuje umowe wiec za jakies 1,5 miesiaca moge reczyc (lub nie :evil: ) za mojego wykonawce. Jesli chcialabys jakies dokladniejsze namiary to sie odezwij. Zyczew duzo szczescia i dobrych pomyslow! :D

• 1 year później...
  • 1 year później...
Witam czy ktoś może polecić dobrą firme zajmującą sie projektowanie i wykonaniem kuchni ?

Mam kuchnie 7 m2 otwarta na salon 27m2 . Chciałbym na to przeznaczyć około 10 tyś zł plus minus . Licząc bez blatów i wyposażenia.

Prosze o porade jakąs

Z góry dzięki

Witam, mam namiary na bardzo dobrego stolarza ,robi projekty wedle sugestii klienta,solidny,żetelny,rozsądne ceny.

Zamawiałam u tego Pana MEBELKI do łazienki oraz szafe do zabudowy, jestem bardzo zadowolna,w najbliższym czasie zlece zrobienie mebli kuchennych. :)

Ja robiłam kuchnię w Expert Kuchnie w Astrze - polecam.

Sprawnie i szybko, super dokładny montaż - cena zależy od wybranego materiału i akcesoriów. Ale to wyliczą po zaprojektowaniu.

Proponowali rozwiązania - i po 2 latach widzę, że zrobili to super ergonomicznie i wygodnie - nic bym teraz nie zmieniła, gdybym miała robić kuchnię jeszcze raz.

Ja robiłam kuchnię w Expert Kuchnie w Astrze - polecam.

Sprawnie i szybko, super dokładny montaż - cena zależy od wybranego materiału i akcesoriów. Ale to wyliczą po zaprojektowaniu.

Proponowali rozwiązania - i po 2 latach widzę, że zrobili to super ergonomicznie i wygodnie - nic bym teraz nie zmieniła, gdybym miała robić kuchnię jeszcze raz.

a projekt za darmo robią czy każą sobie za niego płacić i tym samym zobowiazuja do współpracy ??

pozwoliłem sobie także zajrzeć na twoj dziennik budowy i zobaczyć tą kuchnie

możesz zdradzić ile przykładowo cie te meble wyniosły ?? i jakie są tam materiały ?? jak coś to na pirv

z góry dzięki

MM

Buduję dom w Twardogórze i jest tu mnóstwo firm zajmujących się meblarstwem. Większość robi właśnie meble na wymiar. Robią też projekty, niektórzy nawet reklamują się, że prostą wizualizację mogą zrobić przy pomiarze kuchni. Na miejscu są hurtownie akcesoriów, płyty, producenci frontów. Są też producenci mebli z litego drewna. Nie będę nikogo konkretnego reklamować, bo nie mam aż takiego rozeznania, ale do 10 tys. można tu zamówić naprawdę piękną i porządną kuchnię. Wpisałam w google "kuchnie na wymiar twardogóra" i wyskakują. Na stronach można pooglądać, co robią.

Buduję dom w Twardogórze i jest tu mnóstwo firm zajmujących się meblarstwem. Większość robi właśnie meble na wymiar. Robią też projekty, niektórzy nawet reklamują się, że prostą wizualizację mogą zrobić przy pomiarze kuchni. Na miejscu są hurtownie akcesoriów, płyty, producenci frontów. Są też producenci mebli z litego drewna. Nie będę nikogo konkretnego reklamować, bo nie mam aż takiego rozeznania, ale do 10 tys. można tu zamówić naprawdę piękną i porządną kuchnię. Wpisałam w google "kuchnie na wymiar twardogóra" i wyskakują. Na stronach można pooglądać, co robią.

ok dzięki za info juz sobie sprawdzam ten trop

:):)

• 6 months później...
  • 3 months później...

Witam, ja robiłam swoją kuchnie z forniru egzotycznego - Heban Macasar - wyszła przepięknie. Taką kuchnie można zrobić tylko na zamówinie. nie kupi się jej w sklepie, ale warto się trochę pomęczyć. Do tego p. Arek dopasował mi szkło cieniowane i podświetlił blat oraz wnetrze szafki. Do tego bardzo mądrze rozwiązał kwestie narożnika - który ma "łamane drzwi" i przepiękny kosz. Zamontowł mi wszystkie sprzęty - dostarczyłam tylko instrukcje sprzetu. Ze spokojnym sumieniem podaje nr tel ale wiem że się czeka - bo obecnie czekam na szafę - ale warto.

P Arek - Stolarz tel. 500 505 343. Jak by ktoś chcial zdjęcia to piszcie - podeśle jak mi wyszło bo sama jestem dumna:lol2:!

Gość dizee
Nie podpowiem ktora firme polecic ale stanowczo odradzam studio "NOVE" Meble .Montuja niedokladnie, facet ,wlasciciel ma beznadziejnych fachowcow do montazu.Tak mi wiercili wkrety pod szafe ze płytka pękła , nie potrafili nawet zamontowac drażka na wieszaki ,wyworcili krzywo i musieli poprawiac.Wogole gdybym ich nie pilnowal chociaz troche to nie wiem co by sie tam dzialo z ta szafa i kuchnia,chociaz pierwsz wrazenie ich studio robilo bardzo dobre.Niestety kiedy przyszlo do montazu okazalo sie zupelnie inaczej.Kwestia materialow ktorych uzyli tez jest dyskusyjna, mam wrazenie ze nie sa dobrej jakosci (blaty ,uchwyty itd),chodzilo pewnie o jak najmniejsze koszty .Takze jeszcze raz nie polecam "Nove" Meble-Mirosław Pacholski.Kiedys mieli studio na Krzykach , teraz podobno przeniesli sie na Biskupin . Edytowane przez dizee

• 4 weeks później...
Nie podpowiem ktora firme polecic ale stanowczo odradzam studio "NOVE" Meble .Montuja niedokladnie, facet ,wlasciciel ma beznadziejnych fachowcow do montazu.Tak mi wiercili wkrety pod szafe ze płytka pękła , nie potrafili nawet zamontowac drażka na wieszaki ,wyworcili krzywo i musieli poprawiac.Wogole gdybym ich nie pilnowal chociaz troche to nie wiem co by sie tam dzialo z ta szafa i kuchnia,chociaz pierwsz wrazenie ich studio robilo bardzo dobre.Niestety kiedy przyszlo do montazu okazalo sie zupelnie inaczej.Kwestia materialow ktorych uzyli tez jest dyskusyjna, mam wrazenie ze nie sa dobrej jakosci (blaty ,uchwyty itd),chodzilo pewnie o jak najmniejsze koszty .Takze jeszcze raz nie polecam "Nove" Meble-Mirosław Pacholski.Kiedys mieli studio na Krzykach , teraz podobno przeniesli sie na Biskupin .

Zanim zajmę stanowisko w tej sprawie, a niejako zmuszony jestem odnieść się do zarzutów, ponieważ szkalowane jest nie tylko dobre imię mojej firmy, ale też moje Nazwisko, proszę o podanie swojej godności. Może Pan to uczynić publicznie, zamieszczając je na forum, lub, chcąc zachować chwilowo anonimowość, przesłać na adres: biuro(małpa)nove-meble.pl

Jednocześnie informuję, że opublikowana zostanie tutaj dokładna specyfikacja materiałów, które, jak Pan twierdzi, zamówił. Data realizacji zamówienia, oraz Pana stosunek do produktu po odbiorze.

Z poważaniem

Mirosław Pacholski