ad225 14.08.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam, szukam firmy do zrobienia kuchni. Nie ma jakichś dziwacznych wymiarów, aczkolwiek gotowce nie pasują. Szukam kogoś sprawdzonego z dobrymi cenami . Podobają mi się kuchnie w IKEI, ale nie wiem jak z trwałością. Ma ktoś z Was namiar na dobrego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.08.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 zadaj to pytanie na grupach budujących, to ci "sąsiedzi" polecą kogoś z twojego końca polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meyers 17.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witam. Ja mogę polecić chłopaków z Vip Meble. Robiłam u nich szafę wnękową, ale na stronię widzę, że robią też i kuchnie. Szafa naprawdę fajna - jest nawet zdjęcie na ich stronie. Zamówiłam i czekałam tylko 4 dni chociaż mieli w umowie że do 7 dni roboczych. Naprawdę niezłe tempo i chyba przyzwoite ceny. Pozdrawiam. Ich strona www to http://vipmeble.com.pl Pozdrawiam. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witamprzyszedł czas zamawiać kuchnię i szereg wątpliwości - u kogo zamówić? Zastanawiam się nad Ostroszowicką Fabryką Mebli, stolarzem z Twardogóry, BRW - teraz trwa promocja bez Vat.Może macie sprawdzonych stolarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egzop 13.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nie polecam firmy Alpi we Wrocławiu. Jest to firma nierzetelna, niesłowna, nie dotrzymują warunków umowy a co najgorsze niekompetentna. Spóźnili się z terminem realizacji nawet nas o tym nie informując, obiecywali ze kuchnia będzie gotowa na następny dzień po czym kolejnego dnia sytuacja się powtarzała i tak kilka tygodni. Zachowanie właściciela było naganne. Kilkakrotnie umawiał się z nami i nie przychodził na umówione spotkanie, nie zadzwonił i nie uprzedził, nie odbierał telefonów, nie było z nim kontaktu. Krótko mówiąc metoda tego pana to wyłączyć telefon lub go nie odbierać. Myśleliśmy ze za takie pieniądze chociaż wykonanie będzie poprawne, ale niestety nie: zawiasy nie trzymały, lampki ledowe odpadły po tygodniu, fronty od szafek się przekrzywiły nie mówiąc o zabudowaniu zmywarki której po 2 tygodniach nie dało się otworzyć, drzwiczki skrzypiały nie wiadomo czemu, zepsuł się okap zakupiony u nich a teraz na naprawę czekamy w nieskończoność i nie możemy się doczekać …. Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadore 15.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Poszukuje firmy ktora wykona kuchnie - Wroclaw ( zebrano/palisander + czarny lakier) w normalnej cenie!!! a nie kosmosy..... Zwiedzilam ( z ciekawosci) salony w centrum miasta by chociaz miec poglad. Dodam,ze kuchnia nie ma wymiarow hali przylotow Wrocławskiego lotniska. Czy ktos może polecic sprawdzonego stolarza lub firme ktora wykona taki projekt? Wyspa jest dosc sporym wyzwaniem Panie Piotrze, ja też poszukuję. Czy ma Pan juz jakies sugestie lub jest po wstepnym researchu? Pozdrawiam Zaczynam przegladac. Dziekuje za podpowiedz. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez joliska Edytuj poprzedni post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.08.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Zapytaj w firmir SIGMAT na ulicy Hubskiej 4. Firma godna polecenia - terminowość, jakość wykonania, rzetelność. Ceny rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek 1972 05.03.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Witam was. Chcialem was przesztrzec przed ta jednoosobowa firma z Twardogory, Pan Wojtek B. z Twardogory 605461853 ZAPAMIETAJCIE. Jesli chcecie oszczedzic sobie nerwow i pieniedzy wybierzcie kogos innego. W moim wypadku byla to ponad trzymiesieczna droga przez meke z Policja i proba demolowania domu. Wszystko jest fajnie do czas az przyjada wam meble. U mnie przyjezdzaly 4 razy. Nie jestem malkontentem nie czepiam sie bzdur ale to co ten Pan zrobil to przekraczalo wszelkie granice. Wymiary machniete o 10-15 cm!! Tak cm nie mm!! Monterzy wszystko robia w 3 godz tylko zeby zabrac pieniadze i uciekac. Nie liczcie na gwarancje. Za kazdym z 4 razy to co zostawili musialem sciagac i poprawiac, docinac, spasowywac. Nawet blat przy docieciu na 60cm uciekl im 8 mm wiec na laczeniu blatow byla szpara. Napisal bym wam jeszcze strone A4 jego bledow ale nie chce sie za bardzo zdradzac bo facet jest slusznej budowy (ok 140kg) na co powinniscie zwrocic uwage bo jest garesywnym chamem. Mimo tego ze nie przywiozl polowy szafek (spozniony dwa tygodnie) i tak chce pieniedzy a na propozycje zaplaty czesci reaguje agresja cytuje "zaraz tam do Pana podjade i rozp*erdole to co zamontowane i skonczy sie pierd*lenie".Nie pakujcie sie w to jest naprawde wiele lepszych firm, fachowcow. Facet stacjonuje na placu Swiebodzkim i ma tam juz swoja zla renome. Poznacie go po tuszy, niskim wzroscie i sympatycznym glosie tylko na pierwszym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farda 24.02.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Witamposzukuję firmy do kuchni na wymiar. Koleżanka polecała mi kogoś z okolic Twradogóry, ale facet nie chce podpisać umowy a boje się doświadczeń jak kolega powyżej. Dopiero przeprowadzam sie do wrocka i nie wiem gdzie szukać. Byłam w Domarze, jest co oglądać ale znajomi mówią że tam drogo. Może ktoś ostatnio robił i może polecić jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paw.k 24.02.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 A byłaś w Domarze w CDP meble na wymiar? Robiłem wyceny kuchni w wielu firmach (nie tylko w Domarze) i oni mieli najlepsze ceny przy tych samych materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts