Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia na wymiar - Wrocław i okolice

pjanet

Recommended Posts

• 2 months później...
Witam. Ja mogę polecić chłopaków z Vip Meble. Robiłam u nich szafę wnękową, ale na stronię widzę, że robią też i kuchnie. Szafa naprawdę fajna - jest nawet zdjęcie na ich stronie. Zamówiłam i czekałam tylko 4 dni chociaż mieli w umowie że do 7 dni roboczych. Naprawdę niezłe tempo i chyba przyzwoite ceny. Pozdrawiam. Ich strona www to http://vipmeble.com.pl Pozdrawiam. Joasia.:D

• 10 months później...
Nie polecam firmy Alpi we Wrocławiu. Jest to firma nierzetelna, niesłowna, nie dotrzymują warunków umowy a co najgorsze niekompetentna. Spóźnili się z terminem realizacji nawet nas o tym nie informując, obiecywali ze kuchnia będzie gotowa na następny dzień po czym kolejnego dnia sytuacja się powtarzała i tak kilka tygodni. Zachowanie właściciela było naganne. Kilkakrotnie umawiał się z nami i nie przychodził na umówione spotkanie, nie zadzwonił i nie uprzedził, nie odbierał telefonów, nie było z nim kontaktu. Krótko mówiąc metoda tego pana to wyłączyć telefon lub go nie odbierać. Myśleliśmy ze za takie pieniądze chociaż wykonanie będzie poprawne, ale niestety nie: zawiasy nie trzymały, lampki ledowe odpadły po tygodniu, fronty od szafek się przekrzywiły nie mówiąc o zabudowaniu zmywarki której po 2 tygodniach nie dało się otworzyć, drzwiczki skrzypiały nie wiadomo czemu, zepsuł się okap zakupiony u nich a teraz na naprawę czekamy w nieskończoność i nie możemy się doczekać …. Koszmar.

• 11 months później...

Poszukuje firmy ktora wykona kuchnie - Wroclaw ( zebrano/palisander + czarny lakier) w normalnej cenie!!! a nie kosmosy..... Zwiedzilam ( z ciekawosci) salony w centrum miasta by chociaz miec poglad. Dodam,ze kuchnia nie ma wymiarow hali przylotow Wrocławskiego lotniska. Czy ktos może polecic sprawdzonego stolarza lub firme ktora wykona taki projekt? Wyspa jest dosc sporym wyzwaniem

ren1 (8)-1.jpg

Panie Piotrze,

ja też poszukuję. Czy ma Pan juz jakies sugestie lub jest po wstepnym researchu?

Pozdrawiam

Zaczynam przegladac. Dziekuje za podpowiedz.

Edytowane przez joliska
Edytuj poprzedni post...

• 2 years później...

Witam was.

Chcialem was przesztrzec przed ta jednoosobowa firma z Twardogory, Pan Wojtek B. z Twardogory 605461853 ZAPAMIETAJCIE.

Jesli chcecie oszczedzic sobie nerwow i pieniedzy wybierzcie kogos innego. W moim wypadku byla to ponad trzymiesieczna droga przez meke z Policja i proba demolowania domu. Wszystko jest fajnie do czas az przyjada wam meble. U mnie przyjezdzaly 4 razy. Nie jestem malkontentem nie czepiam sie bzdur ale to co ten Pan zrobil to przekraczalo wszelkie granice. Wymiary machniete o 10-15 cm!! Tak cm nie mm!! Monterzy wszystko robia w 3 godz tylko zeby zabrac pieniadze i uciekac. Nie liczcie na gwarancje. Za kazdym z 4 razy to co zostawili musialem sciagac i poprawiac, docinac, spasowywac. Nawet blat przy docieciu na 60cm uciekl im 8 mm wiec na laczeniu blatow byla szpara. Napisal bym wam jeszcze strone A4 jego bledow ale nie chce sie za bardzo zdradzac bo facet jest slusznej budowy (ok 140kg) na co powinniscie zwrocic uwage bo jest garesywnym chamem. Mimo tego ze nie przywiozl polowy szafek (spozniony dwa tygodnie) i tak chce pieniedzy a na propozycje zaplaty czesci reaguje agresja cytuje "zaraz tam do Pana podjade i rozp*erdole to co zamontowane i skonczy sie pierd*lenie".

Nie pakujcie sie w to jest naprawde wiele lepszych firm, fachowcow. Facet stacjonuje na placu Swiebodzkim i ma tam juz swoja zla renome. Poznacie go po tuszy, niskim wzroscie i sympatycznym glosie tylko na pierwszym spotkaniu.

• 11 months później...

Witam

poszukuję firmy do kuchni na wymiar. Koleżanka polecała mi kogoś z okolic Twradogóry, ale facet nie chce podpisać umowy a boje się doświadczeń jak kolega powyżej. Dopiero przeprowadzam sie do wrocka i nie wiem gdzie szukać. Byłam w Domarze, jest co oglądać ale znajomi mówią że tam drogo. Może ktoś ostatnio robił i może polecić jakąś firmę?