darq_1 15.08.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam!! Jestem nowy na forum więc na wstępie chciałem się przywitać z Szanownymi Kolegami. Mam takie pytanie a mianowicie jestem na fazie zakupu kotła c.o. z podajnikiem na eko-groszek i chciałem się doradzić Was co byście mi polecili(interesują mnie kotły z niższej półki wiąże się to z funduszami do 6000zł)?? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigrw 25.08.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ja mam taki http://allegro.pl/piec-piece-kotly-kociol-z-podajnikiem-tlokowym-i1765720435.htmlPOLECAM.....choć sam wykonuje instalacje CO to innego pieca to ten najmniej problemowy jest.....\prosty w obsłudze (moja zona potrafi go obsługiwać jak zachodzi potrzeba)....malo prądu pobiera....(chodzi o podajnik) zasobnik spory....latem starcza mi na 30 dni do grzania ciepłej wody.....zimą....w zalezności od temperatury zewnątrznej.....od 4 do 7 dni mozna w nim palic miałem , groszkiem itp. wszystko co ma nie więcej niz 40 mmja palę miałem....19Mj mam 165 m2 + 84 m2 piwnicy koszt roczny łącznie z ciepłą wodą to 1700 złnaprawdę wart uwagi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts