Gość wim 11.03.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Czy ktoś posiada pralke i/lub kuchenke mastercooka.Przymieżam się do kupna pralki PDFA-93 i jakiejś ich kuchenki gazowo-elektrycznej. Co sądzicie dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wim 11.03.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 nikt niema na pewno ktoś ma taki sprzęt. Niech napisze czy mu sie psuje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 11.03.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ja mam kuchenkę mastercoka i działa już 5 lat. Nigdy się jeszcze nie zespsuła. Ot i wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wim 11.03.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 dzieki a moze ktos powie cos o pralce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 11.03.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ja mam kuchenke 4 lata i nic się do tej pory nie zepsuło.Jest jednak jedna rzecz nie tak a mianowicie już po ,,wyjściu" gwarancji odpadł w jednym miejscu lakier i na pewno nie jest to obite.Poprostu w trakcie mycia odeszedł lakier-takie małe kółeczko .Wygląda na to,że było to domalowane i kółeczko lakieru było większe od dzurki,która została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dreju 11.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Też jestem ciekaw-napiszcie coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 11.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Od roku mam piekarnik elektryczny i płytę gazową do zabudowy. Jak dotychczas jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wim 11.03.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Nikt nie ma pralki mastercooka. Ja pamętam że była taka kiedyś w moim akademiku. Niezły sprzęt chodził na okrągło i nic sie nie psuło. Ale to było dawno nie wiem jak obecne pralki sie sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 11.03.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Mam kuchenkę gazową wprawdzie ma już 5 lat ale w nowym domu nie zdecyduję się na ten rodzaj-powód miejscami odchodzi lakier zwłaszcza przy szufladzie pod piekarnikiem,chyba zbyt miękka blacha kratki nad palnikami,palniki wystają ponad nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.03.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Od trzech lat miekamy z kuchnnią: gazowo-elektryczną i pochałniaczem nad nią zainstalowanym. Kuchnia i piekarnik są cały czas w użytku bez względu na porę roku i nie mamy (oboje z żoną gotujemy) żadnych zastrzeżeń. Do domku też tego producenta wybierał będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.03.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 http://www.wrozamet.com.pl/cms/upload/73389-B_med-d888.jpg Od kilku lat mam taką . Nie narzekam, choć teraz pewnie kupiłabym co innego, bo i wybór większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 11.03.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ja mam od 4 lat Mastercooka gazowo-elektrycznego do zabudowy w kolorzez INOX i polecam go gorąco wszystkim. Jest OK (zadnych problemów) a rolki na blachy to ma tylko Master.... (jedna rolke w droższych wersjach ma też AMICA). Z INOX'em jest tylko jeden problem - trza to cóś często myć - widać każdy paluch i krople tłuszczu. Jeszcze raz gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.03.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Tak o tym zapomniałem. My też na inoxa się zdecydowaliśmy, ale faktycznie wymaga częstszego mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts