Grzegorz_K 16.08.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, Mam do sprzedania używany wiszący, gazowy dwufunkcyjny kocioł grzewczy JUNKERS EUROSTAR z otwartą komorą spalania. o mocy 24kW, ZWE 24-3MFKKocioł w stanie bardzo dobrym – sprawny. Nigdy nie był naprawiany, tylko przeglądy konserwacyjne. Sprzedaję go, ponieważ wymieniłem go na inny kocioł Junkers ale jednofunkcyjny. Do kotła jest regulator pokojowy. Parametry kotła z informacji producenta: Moc 24,3 kW Maksymalna powierzchnia do ogrzania ok. 300 m2 Wydajność ciepłej wody użytkowej o temp. ok. 60o C 7 l/min. Zapłon elektroniczny Płynna regulacja mocy kotła, modulacja w zakresie od 7,3 do 24,3 kW Wymiary wys. x szer. x głęb. 85 x 44 x 36 cm Cena do uzgodnienia Kontakt telefoniczny: 503 180 314 pozdrawiamGrzegorzP.S. Dachówka sprzedana. Edytowane 20 Lutego 2012 przez Grzegorz_K aktualizacja informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_K 20.02.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zrobiłem aktualizację informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts