Toohna 17.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Od 2006 roku użytkuję POŚ firmy Sotralentz.Mam pytanie do innych użytkowników oczyszczalni, jakich bakterii używacie? Od 2006 roku używam Septonic (produkt kanadyjski).Jakie są Wasze doświadczenia w tym zakresie?Zastanawiam się nad preparatem Trigger-1, używał ktos z Was może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worktravel 19.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Jak one wychodzą cenowo, na ile są skuteczne i wydajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 22.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mój fachowiec od oczyszczalni twierdzi że jakiekolwiek można sypać, ja ostatnio zakupiłem Septifosa w markecie, wsypałem z tydzień temu. Cóż zobaczę za kilka dni jak się czują nowi mieszkańcy mojej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worktravel 14.09.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Oczywiście, że sypać można jakiekolwiek, jednak nie wszystkie są równie skuteczne, szczególnie jeśli ktoś nie ma oczyszczalni, tylko pozbywa się smrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 15.09.2011 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Oczywiście, że sypać można jakiekolwiek, jednak nie wszystkie są równie skuteczne, szczególnie jeśli ktoś nie ma oczyszczalni, tylko pozbywa się smrodku. no ameryki nie odkryłeś, pytanie brzmiało "jakich preparatów używacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts