draco20051 17.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam forumowiczów. Na dniach zaczynam budowę i nie mam jeszcze prądu na działace. Z racji, że działka w szczerym polu nie ma tez od kogo pożyczyć. Chciałem zapytać czy taki agregathttp://allegro.pl/agregat-pradotworczy-diesel-7-5kva-10szt-promo-i1763555318.htmlbędzie nadawał się do zasilania betoniarki 200 z silnikiem 230v 1500W ? Może ktoś ma doświadczenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 17.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witaj! Taki agregat to nawet jeszcze Ci wodę na herbatkę ugotuje. Wg mnie nawet za duży. Ja miałem dwa, bo pierwszy został ukradziony. Pierwszy był mały ok. 3kw i był super, bo dużo paliwa nie palił, ale jak został ukradziony to drugi był już o podobnej wielkości jak ten o którym piszesz i niestety musiałem donosić co drugi dzień karnister paliwa, a dodam, że majstry nie kradły paliwa i raczej oszczędzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 17.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam forumowiczów. Na dniach zaczynam budowę i nie mam jeszcze prądu na działace. Z racji, że działka w szczerym polu nie ma tez od kogo pożyczyć. Chciałem zapytać czy taki agregat http://allegro.pl/agregat-pradotworczy-diesel-7-5kva-10szt-promo-i1763555318.html będzie nadawał się do zasilania betoniarki 200 z silnikiem 230v 1500W ? Może ktoś ma doświadczenia w tym temacie. Relacja mocy do ceny (w dodatku diesel) , bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draco20051 18.08.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zdecydowałem się na diesla właśnie z powodu ekonomicznego. Podobno spalają mniej paliwa niż benzynowe, ale to się okaże po zakupie i testach. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts