kempus91 17.08.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam jutro muszę spotkać się z nowym pracodawcą prawdopodobnieaby okazać swoje umiejętności w ocieplaniu domków jednorodzinnychproblem w tym ze nie wiele miałem z tym wspólnego bardzo zależy mi na podjęciu pracy, zatem moje pytanie brzmi czy jest możliwość że damradę wzorując się na artykułach zrób to sam? Zachowując wszelkie zasadyoraz stosując się do zasad podanych przez fachowców? Zatem po przestudiowaniu tych artykułów czy był bym wstanie coś pokazać? Co jest ważne? Czy jest to aż tak trudne? prosze o wszelkie opinie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 17.08.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 przecież tylko Ty wiesz czy jesteś w stanie coś pokazać proponowałabym taką strategię: PRAWDA + DOWODY WIELKIEJ MOTYWACJIczyli: nie robiłem, nie mam dokładnie w tym doświadczeniaale:mam doświadczenie w różnych podobnych sprawach (coś tam remontowałeś pewnie, jakieś doświadczenie w czymś masz - wymień; zadeklaruj podanie namiarów do zadowolonych klientów lub szefów - jeśli możesz), szybko się uczę, jestem uważnym obserwatorem, i baardzo mi zależy na tej pracy, więc się bardzo przyłożę i postaram jak najszybciej się nauczyć (na dowód Twojej motywacji, możesz wspomnieć, że teorię już masz opanowaną/ zrozumianą bo od jakiegoś czasu studiujesz te kwestie teoretycznie)powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts