the Double D 17.08.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam. Jak w temacie szukam firmy z wielkopolski produkującej okna tarasowe. Dokładnie to chodzi mi o okno tarasowe pcv otwierane o wym. wys. 2000 cm X szer. 2500 cm oczywiście bezołowiowe i z systemem antywłamaniowym Może macie jakieś namiary na firmy produkujące dobre ale niedrogie okna? Co możecie mi polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 okna tarasowe... ...oczywiście bezołowiowe Może jeszcze wymagasz 100% pvc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 18.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 może jeszcze wymagasz 100% pvc? :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the Double D 18.08.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Wymagam rzetelnej odpowiedzi, a nie spamowania. Inaczej proszę nie zawracać sobie i mnie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 18.08.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Rzetelnie: każda firma produkująca okna PCV ma w ofercie okna tarasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the Double D 18.08.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Tylko nie każda firma jest godna zaufania i polecenia - dlatego pytam na forum. Inaczej dawno kupił bym na pierwszym lepszym sklepie internetowym, a potem żałował bym, że podjąłem decyzję pochopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) szerokość 2500maksymalna wysokość 2100To są gabaryty dopuszczalne w balkonie dwuskrzydłowym z ruchomym słupkiem wykonanym na profilu pośrednim Schuco CT70 jak i Schuco Si82 ale... ale z pakietem trzyszybowym, bądź z szybą P-2, P-4 już bym się mimo wszystko obawiał. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 oczywiście bezołowiowe Pozdrawiam Zaspamuję: jak juz dostaniesz ofertę i zaświadczenie na brak ołowiu to wklej je tu - chętnie zobaczę jak taka reklama wygląda. Tanio i dobrze na ogół nie chodzi w parze. Sprawdz ofertę Oknoplastu - i Dobroplastu (mają ich w co drugim punkcie okiennym). Będziesz znał mniej więcej przedział cenowy. Potem określ, która wartość jest Ci bliższa. Ps. Ja bym nie ryzykował okna dwuskrzydłowego o szer. 250cm. Na bank będzie klopotliwe w regulacji. Przesuwne owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts