Ktofik 17.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mam pytanie i problem zarazem.Podbitka pod dach.Muszę ciąć koszta.Czy podbitka a płyty osb+kwarcowanie+elewacja taka sama jak na ścianach będzie dobrym rozwiązaniem???? Czy lepiej podbitka z paneli plastikowych????Będę wdzięczny za każdą sensowną poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 18.08.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Heejjo, mi ostatnio autor projektu domku zaproponował podbitkę... ze... sklejki.Sama nie wiem... Może ktoś ma podbitkę z tego. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 18.08.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Są też tzw. blachy podbitkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts