emmarena 18.08.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jestem przed kolejnym malowaniem ścian w domu. Mam położony Dulux w ciemnych odcieniach takie trochę" angielskie" kolory - bordo i zieleń. Teraz planuję jasne odcienie. W związku z tym moje pytanie - czy trzymać się farb dulux / słyszałam ,że ich jakość spadła/, czy jest może coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 18.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Magnat lub Tikkurila. Magnat jest droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Po pierwsze to kup sobie białą i nią przemaluj te ciemne kolory. Potem dawaj to co kupisz. Zdecydujesz się na kolorek to będziesz znał firmę. Bo zwykle ten wymażony odcień jest tylko realizowany przez jedną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikacz 21.08.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 powiem tak: troche juz sie w zyciu namalowalem roznych scian i niemal wszystkich producentow farb juz przerabialem i powiem szczerze ze jesli cos tanszego to smialo moge polecic: Sniezka Barwy Natury albo Nobiles 4 Pory Roku - u mnie w cenach 70-75zl za 5L, bardzo duzo pomalowalem scian Beckersem i to jak dla mnie jest rewelacja koszt 90-95zl za 5L w wiekszosci sam nia malowalem u siebie jak rowniez klientom polecam jako numer 1. wszelkich innych farb staram sie unikac jak ognia a Dulux no niestety nie dosc ze nie jest wcale taki tani koszt 86zl za 5L, to i jego jakosc nie nalezy do porzadanych ( o wiele lepsze powyzsze tansze) za Duluxem jak dla mnie przemawia tylko i wylacznie ciekawa paleta kolorow ( sam mam pomalowane 2 pomieszczenia Duluxem tylko i wylacznie ze wzgledu na kolor co do efektu i jakosci powloki nie jestem z niej zadowolony wogole ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kammilo 22.08.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 2 lata temu postanowiłem że wybuduje dom nie od razu, tak za kilka lat , jednocześnie musiałem odświeżyć swoje aktualne mieszkanie. w każdym pokoju pomalowałem inną farbą aby wiedzieć ze swoich doświadczeń, która jest najlepsza. bo opinie na forach zawsze są podzielone. w kuchni i łazience pomalowałem magnatem od śnieżki, mam do tej farby zaufanie świetnie się zmywa i ma dobre kolory, i się nie zawiodłem! Dulux – niby fajny tylko nie można go w żaden sposób czyscić bo się zmywa, i mam kilka wyblakłych plan (mam psa który ślini się dość intensywnie) Nobiles - strasznie mała wydajność, nieopłacalna i finalny kolor różni się od tego przedstawionego Dekoral – jego całkowicie odradzam, przez dwa lata szukałem choćby jednej zalety, nie znalazłem Śnieżka kolory natury - pomalowałem ją przedpokój, choć nie jest magnatem dobrze się zmywa i jest bardzo wydajna i to ona wraz z magnatem zagoszczą w przyszłości na każdej mojej ścianie, mojego domu. Tyle w tym temacie, Pozdrawiam Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktori 06.09.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja zawsze byłam zadowolona ze śnieżki i jak znajomi się pytają czy coś, to polecam śnieżkę, jest dobra, wydajna, ładnie kryje, nie ma problemów z codziennym użytkowaniem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek_wilk 14.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jestem za magnatem u mnie wszystkie ściany pomalowane są tą farbą. Jest wydajna i ma intensywne i cieszące oko kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanna 30.12.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Z palety Magnata chyba najbardziej podoba mi się szlachetny kryształ. Robiłam sobie ostatnio na ich stronie symulację, jakby wyglądał mój duży pokój po generalnym remoncie i nie powiem, farba razem z meblami, które mam prezentuje się elegancko. Słyszałam też, że jest dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Rzecznik_Magnat 27.11.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jestem za magnatem u mnie wszystkie ściany pomalowane są tą farbą. Jest wydajna i ma intensywne i cieszące oko kolory. Witam! Miło słyszeć, że farby marki MAGNAT znalazły się w Państwa domu. Przy okazji chcę podziękować za zaufanie marce MAGNAT i naszym produktom. Zapraszam na nasza stronę internetową, gdzie można odnaleźć nie tylko całą gamę naszych produktów, ale i skorzystać m.in. z Kreatora Wnętrz (aplikacji w formie dekoratora wnętrz). Pozdrawiam, Piotr Młynarski Online Ekspert marki MAGNAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 01.12.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Też chwalę sobie Magnat, uważam że nie ma sobie równych. Kolory są naprawdę wyraziste, zbliżone do naturalnych odcieni. Dobre ceny znajdziesz w sklepie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 01.12.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 mam pytanie zanim zaczne juz malować. chce zagruntowane cegly pomalować tikurilą super white. czy to będzie dobra farba do cegiełek? planowo chce je oczyscic, lekko wyronac i nalozyc dwie warstwy gleboko penetrującego gruntu opryskiem. ktoś może cos doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.04.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Stoję przed wyborem farb do domu. Stąd moje pytanie- czy do malowania GK muszę dobrać farby specjalnie do tego podłoża przeznaczone?Czy może wystarczy zwykła farba lateksowa? Jakiej firmy farby wybrać: Tikurilla, Bondex, Beckers, sto czy magnat? Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 29.04.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Najpierw je dobrze zagruntuj bo pozniej wyjda Ci cyrki i bedzie placz, ze wydalem majatek na farby a efektu nie ma. Malowania takimi farbami, tez trzeba sie nauczyc. To nie szmiry za pare zlotych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.04.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wszystko mam zagruntowane białą snieżką.GK nawet trzykrotnie. Woęc nie powinno być źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spectrum 05.05.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Polecam farby fluggera cena/jakosc odpowiednie narzedzia malarskie lub natrysk i wszystko bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Szanowny Panie,Ściany z płyt gipsowo-kartonowych z powodzeniem można malować farbami Śnieżka Satynowa: http://www.sniezka.pl/produkty/farby-wewnetrzne/gotowe-kolory/opis/sniezka-satynowa i Śnieżka Barwy-Natury: http://www.sniezka.pl/produkty/farby-wewnetrzne/gotowe-kolory/opis/sniezka-barwy-naturyPłyty gipsowo-kartonowe bez problemu może Pan również pomalować farbą MAGNAT CERAMIC: http://www.magnatfarby.pl/produkt/magnat-ceramic-ceramiczna-farba-do-wnetrz Trzeba tylko pamiętać o uprzednim zagruntowaniu powierzchni farbą gruntującą MAGNAT PRIMER: http://www.magnatfarby.pl/produkt/magnat-primer-lateksowa-farba-gruntujaca-do-wnetrzPozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.06.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Szanowny Panie, Ściany z płyt gipsowo-kartonowych z powodzeniem można malować farbami Śnieżka Satynowa: http://www.sniezka.pl/produkty/farby-wewnetrzne/gotowe-kolory/opis/sniezka-satynowa i Śnieżka Barwy-Natury: http://www.sniezka.pl/produkty/farby-wewnetrzne/gotowe-kolory/opis/sniezka-barwy-natury Płyty gipsowo-kartonowe bez problemu może Pan również pomalować farbą MAGNAT CERAMIC: http://www.magnatfarby.pl/produkt/magnat-ceramic-ceramiczna-farba-do-wnetrz Trzeba tylko pamiętać o uprzednim zagruntowaniu powierzchni farbą gruntującą MAGNAT PRIMER: http://www.magnatfarby.pl/produkt/magnat-primer-lateksowa-farba-gruntujaca-do-wnetrz Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Może wypowie się Pan w innym wątku dotyczacym waszego produktu- gruntu śnieżki. Inwestorzy mają spore problemy po zagruntowaniu ścian Śnieżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek102 12.06.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Polecam farby Tikkurila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Grzybak 18.06.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ja też jestem zadowolony ze śnieżki, pod kątem czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaE 30.06.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 A czym się różni grunt od farby podkładowej?? albo podkładowo-gruntującej ? To jest takie 2w1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts