jackus 11.03.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witam! Ciekaw jestem czy ktoś z Forumowiczów buduje przez przypadek w 'mojej' okolicy. Wierzę, że w końcu po wielu bólach dostanę kredycik i zacznę budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 super pięknie,zielono,i ciemno wyśniona okolica do zamieszkania. jak los szczęścia da to będzie nowy sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Swiercz-Gradkowska 19.05.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witajcie My budujemy w zasadzie w okolicach tzn w Chotomowie (tzw osiedle ekologiczne), ale niewiele by brakowalo a budowalibysmy w D.Ch Jezdzilismy tam ze sto razy przed zakupem dzialki, na taka piekna lezna polane gdzie stoi moze 5 domow Ja bylam absolutnie zauroczona tym miejscem, maz zreszta tez. Przewazyly jednak wzgledy "praktyczne" - zbyt duze "odludzie" Ale faktycznie jest tam CUDOWNIE Gratuluje Wam i zycze szybkiego naplywu gotowki Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 czołem to znowu my zieloni napaleńcy mamy kilka pytań o DĄBROWIE CHOTOMOWSKIEJ -na co trzeba zwrucić uwage przy kupnie działki -gdzie można zasięgnąć języka o okolicy[plany infrastruktura,gaz,kanalizacja,telefon,wesołe miasteczko itd. -najczęściej natrafiane przeszkody organizacyjne -czy w okolicy trzeba przekształcać działki z rolnych,leśnych na bud. i czy jest to realne do wykonania/ -na jakie kłody podczas poszukiwań i rozpoczęcia inwestycji natrafialiście -z góry za info.. dziękujemy I JUŻ NAPEWMO WAS NA FORUM NIEOPUŚCIMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts