hamplo 19.08.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam Was W domu mojej Mamy były do remontu dwa balkony, kilka lat temu były położone płytki, niestety mało fachowo (złe spady, woda zalegała i efekt wiadomy-> płytki można było zrywać palcami), teraz nowy fachowiec stwierdził że trzeba zrobić nową wylewkę i jak na jednym z balkonów jest ona w miarę przyzwoicie wykonana to ta na drugim już wygląda jak na załączonych zdjęciach. jestem laikiem w tym temacie, stąd moje pytanie czy wylewka może zostać w takim stanie? Mam jeszcze pytanie co sądzicie o systemie balkonowym mapei -Mapelastic dwuskładnikowy? Jakie fugi polecacie na balkon na którym w lecie jest dużo słońca które wytrzymają najdłużej? I co zamiast sylikonu w newralgicznych miejscach słyszałem o uszczelniaczach poliuretanowych, tylko jaki? Dziękuje z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts