zen211 19.08.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam,Proszę o poradę położyłem izolację poziomą na bloczki fundamentowe 1x papa termozgrzewalna grubości 5mm wiec dosyć gruba jest z posypką i moje pytanie czy dawać drugą warstwę tej papy na ławy? prosze pomóżcie. Chciałbym dać ze względu na to zeby mieć pewność ze bedzie szczelna papa na łączeniach, ale boje sie z drugiej strony zeby mi później mury nie zaczęły sie przesuwać na tej papie...co myślicie prosze pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mury nie przesuwają się bo muruje się je pionowo. I dba o to GRAWITACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zen211 19.08.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 czyli co dać 2 warstwy i nie martwić sie ze cos bedzie nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Jedna wystarczy, ale jak będziesz dzięki temu spać spokojniej to dawaj dwie. W końcu koszt jest niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zen211 19.08.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ok, Dzieki Wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts