kaloryfer88 20.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam,Przymierzem się do stawiania ściany g-k i mam pytanie odnośnie montażu drzwi.Drzwi chcę zamontować jakieś 10cm od ściany nośnej i tu mam pytanie. Co powinno się znajdować na tych 10cm od profilu UA, do których będzie przytwierdzona ościeżnica, do ściany nośnej ? Czym to wypełnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 21.08.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam, Przymierzem się do stawiania ściany g-k i mam pytanie odnośnie montażu drzwi. Drzwi chcę zamontować jakieś 10cm od ściany nośnej i tu mam pytanie. Co powinno się znajdować na tych 10cm od profilu UA, do których będzie przytwierdzona ościeżnica, do ściany nośnej ? Czym to wypełnić ? Mozna dać kantówkę 10 cm i przymocować do ściany dyblami. Na pewno będzie stabilnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts