JAM 11.03.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Przymierzamy się do kupna aparatu cyfrowego, pomóżcie zadecydować. Ostatnio testowaliśmy HP 735 i Sony DSC P72, ale nie mieliśmy okazji sprawdzić HP 935. Może ktoś z forumowiczów korzysta z tego aparaciku?Z góry serdeczne dzięki, od tego zależeć będzie jakość naszych fotek na forum:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 11.03.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witaj JAM Może spróbuj zadać swoje pytanie w dziale "Nie tylko budowa..." http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dziękuję już przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 12.03.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dziękuję juz przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 25.01.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Przymierzamy się do kupna aparatu cyfrowego, pomóżcie zadecydować. Ostatnio testowaliśmy HP 735 i Sony DSC P72, ale nie mieliśmy okazji sprawdzić HP 935. Może ktoś z forumowiczów korzysta z tego aparaciku? Z góry serdeczne dzięki, od tego zależeć będzie jakość naszych fotek na forum:))) HP, to drukarki, ale nie aparaty fotograficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A do jakiej ceny chcesz kupić cyfrówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 ... HP, to drukarki, ale nie aparaty fotograficzne. I tutaj się mylisz kolego........ zobacz np. to ---> http://www.hp.com.pl/podkatalog/58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.02.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 HP, to drukarki, ale nie aparaty fotograficzne. też mi znawca, użytkuje aparaty HP od paru lat, swego kupowałem, jeszcze gdy porządny 2mpx kosztował 3-5tyś zł. Potem jeszcze w moich rękach przerzuciłem, 3 inne sztuki HP, 2 x Soniaki (uważam iż są cienkie), i ostatnio Minolta A2, również sprzedaje/wałem cyfrówki. Jednak nadal jeszcze mam, mój pierwszy HP618c 2.2mpx, obiektyw Pentaxa, sporo funkcji i powiem wam szczerze, to obiektyw czyni aparat, a nie ilość mega, udowadniałem już to parę razy w konfrontacji z aparatami o dwa razy większej pojemności matrycy. Uważam iż aparaty HP, może nie są najlepsze, ale mają jeden z najlepszych współczynników cena/jakość. Inne markowe firmy za podobne parametry żądają więcej. Przekonałem do aparatów HP, moich kolegów w pracy, brata i każdy sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 08.02.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Madzalewski, a jak robisz tym HPekiem komuś zdjęcie, to zdążysz nacisnąć spust migawki zanim obiekt zaśnie?Jesteś widzę znawcą tematu, he, he. Ale nie przejmuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 08.02.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Madzalewski, a jak robisz tym HPekiem komuś zdjęcie, to zdążysz nacisnąć spust migawki zanim obiekt zaśnie? Jesteś widzę znawcą tematu, he, he. Ale nie przejmuj się. Zawsze przecież mogę użyć A2, znawco w aparatach nie jestem, tylko nie zgadzam się iż są złe, bo już któryś z rzędu HP morduję, ale z tym czekaniem nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 MdzalewscyCzy masz do tej Minolty A2 instrukcję w języku polskim?Bo widzisz ja też mam A2, ale instrukcję od A1 po polsku. Niby to to samo, ale jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 08.02.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 widziałeś tą instrukcję to książka , mogłbym Ci ją pokserować, ale lepiej kupić gotową, oryginalną te same koszta, podaje link http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=41816172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Serdeczne dzięki. Zalicytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 09.02.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ... powiem wam szczerze, to obiektyw czyni aparat, a nie ilość mega, ... Zgadzam się z tym, że jakość zdjecia bardziej zależy od jakości obiektywu niż ilości magapikseli (przy określonej wielkości obrazu/odbitki). Ważniejszą jedank od jakości aparatu jest "jakość fotografującego". Dobre zdjęcie to nie tylko ostrość, rozdzielczość, poprawna ekspozycja. Ważniejsze jest to co i jak zdjecie pokazuje. Ambitne to ale nie ja tą mądrość wymyśliłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ja od niedawna posiadam Olympusa C-765 UZ i jestem z niego bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 mam Panasonic Fz20 Polecam Taakie fotki robi http://olalach.photosite.com/~photos/tn/1103_200.ts1108649792000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 18.02.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ważniejszą jedank od jakości aparatu jest "jakość fotografującego". tutaj się nie do końca zgadzam, bo to własnie cyfrówka jest "wybaczająca błędy" i nie musisz być zawodowcem, cykniesz 200 fotek, wybierzesz z tego 100 dobrych, a jak niewyszło najlepiej to jeszcze możesz te złe poprawić na odpowiednich programach. Automatyka w cyfrówkach doszła to tego stopnia iż wystarczy pstryczek wcisnąć i zdjęcie dobre wyjdzie. Fakt zawansowane cyfrówki mają sporo funkcji manualnych i jak ktoś umie to można ze zdjecia jeszcze więcej wycisnąć. No i najwaniejsza zaleta można pocykać od razu foto zobaczyć i wyeliminować szybko błędy, a nie czekać aż do wywołania kliszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.02.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Tylko Fuji S 5500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 19.02.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Zgadzam sie, Fuji 5500 jest bardzo dobry.Wsrod malych polecam Konica-Minolta G500, G530, G600.Mielismy okazje testowac rozne modele HP, Fuji, Minolte, Sony, Olympus i Casio i mini G500 i pozniejsze modele oraz G600 sa o niebo lepsze: szybkosc, idealne odwzorowanie kolorow (wiekszosc z HP, Sony, Opympusa wpada w roz albo niebieski), wygoda uzytkowania, funkcjonalnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 19.02.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 A o canonie to nikt nie pisze? ja mam powershot A70 i jest ok.tyle tylko, że teraz kosztuje połowę z tego co ja dałem za niego przed rokiem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts