tomek1950 17.12.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Qurcze za 2800 to mogę kupić: Media Markt, Saturn i parę innych "bardzo tanich marketów" Te co się ogłaszają w internecie o kilkaset złotych taniej - nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Tomku - zajrzyj na allegro lub http://www.cyfrowe.pl. Z reguły na allegro jest sporo taniej (wystarczy przestrzegac paru zasad). Ja swój kupiłem (tańsza z cen sklepowych to 2.200,-zł) za 1850 zł wraz z kartą pamięci 512MB PRO(wartości ok.270zł)czyli finalnie zaoszczędziłem ponad 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dzięki Mały. Cena 2249, więc 550 złotych taniej Nie wiem tylko czy mają w tej chwili. Rano zadzwonię. Nie zależy mi żeby koniecznie pod choinkę, ale koniecznie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.12.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ja kupiłem przez net u Grosmana http://www.aparaty.ua.pl/ wcześniej sprawdziłem opinie i były same pozytywy szczególnie jeżeli chodzi o ewentualną gwarancję to ponoć nie robi żadnych problemów. Jeżeli chcesz to zobacz. Ja kupowałem jeszcze powyżej 2200 zł ale teraz jak zobaczyłem to już kosztuje 2180 zł i do tego wysyłka gratis (jeżeli dobrze doczytałem). Ja załatwiałem wszystko telefonicznie przez telefon podałem rodzaj aparaciku kolor i kartę sobie u nich zakupiłem na drugi dzień aparacik był u mnie w domku w jak najlepszym stanie - oczywiście płaciłem przy odbiorze. pozdrawiam L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Lafcadio, zamówiłem. Faktycznie ten ostatni sklep najtańszy. Będzie w piątek. Odbieram osobiście w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.12.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Lafcadio, zamówiłem. Faktycznie ten ostatni sklep najtańszy. Będzie w piątek. Odbieram osobiście w Warszawie. super! to będą fajne fotki świąteczne. Pozdrawiam L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.12.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No to gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.12.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Mam Właśnie odebrałem. Przyzwyczajony jestem do większego i cięższego. Ten wydaje się taki malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jestem trochę rozczarowany nowym nabytkiem. Wady: Dołączona karta 32 MB starcza na kilka zdjęć. Pokręteł i guzików do naciskania cała masa. Instrukcja na 137 stron. Kiedy ja to opanuję? Ale możliwości aparatu naprawdę wspaniałe. Cenę mogli by obniżyć i pewnie za pół roku to zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.12.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dletego Ci pisałem że ja od razu zakupiłem u Grosmana dodatkową (256) kartę ale i tak w przypadku filmów starcza na kilka minut przydałoby się ze 2 Giga albo nawet więcej ale ja sprytnie poczekam bo ceny kart dość szybko lecą dletego zdecydowałem się na razie na tą niezbyt dużą jak dla mnie to pokręteł jest nieco za mało bo do niektórych ustawień muszę wchodzić poprzez menu a to czasami nieodwracalna strata czasu wzorcowa w tym względzie zdaje się minolta dimage A2 i chyba jeszcze lepsza A1 a co do instrukcji to mamy wspólny problem mam aparat juz ok 3 miesięcy i nadal nie przebrnąłem przez całą może wkleisz jakieś fotki co by pokazać jak się sprzęt sprawuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Moment Lafkadio, bo pierwsze zdjęcia które zrobiłem to... Gorsze niż wykonane moim pierwszym aparatem jak miałem 7 lat (Druch) Później robiłem aparatem FED który mój ojciec kupił w 1945 r od oficera NKWD za pół l. bimbru. Następny aparat to yashica przez 28 lat i czasami "idiotencamera". W każdym razie dzięki za rady. Czuję, że z tym aparate też się zaprzyjaźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 09.01.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 To ja może wracając do tematu wątku, czyli rzeczywiście aparacików , na jakie modele obecnie warto zwrócić uwagę w cenie ok. 800zł? Istotne jest dla mnie, żeby były dobrej marki, miały stosunkowo dużo pamięci i dobrze trzymającą baterię. Jakich parametrów obecnie można oczekiwać w tej cenie, takich jak np. w Olympus FE-120 => obiekt.: 38-114 mm, F2.8-F4.9/ ZOOM cyf.: 4 / pamieć: wew. 14MB, xD-Picture Card (max. 1 GB)/ rozdz. obrazu: 2816 x 2112, czy coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afrowomen 09.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ja mam nikona d70 pół roku i jestem zadowolona ..troche draznia mnie jego chłodne tonacje, ale jak zrobie balans bieli to jest ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Kolega kupił nikona 8700 i w tš niedzielę był na plaży robic zdjęcia wschodu słońca-aparat nie zaskoczył. Moja żona była też i sony h1 chodził normalnie... Chyba trza czasem uważac na niskie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts