Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze -Budowanie na odległość Bayamo C

asarius

Recommended Posts

• 1 month później...
No, nie zazdroszczę takiego początku budowy...

Ale trudne początki wróżą pozytywne zakończenie :)

Nie dziękuje,aby nie zapeszać.

Cieszę się że udało się mimo kilkunastu awantur z geodetą i innymi winnymi zamieszania w miarę szybko wyprostować temat i że dziś wszystko ruszyło.

• 4 months później...

asarius, gratuluję odwagi budowy na odległość. Na pocieszenie dodam, że korzystanie z poleconych na fm ekip sprawiło, że my nie musieliśmy zbyt często bywac na budowie. No inną sprawą było, że chcieliśmy ;-)

Życzę powodzenia i będę podczytywać.

Ciekawa jestem adaptacji poddasza. Masz plany?

Mam ale zostawiłem na działce, myślę że do weekendu dojadą. Mamy Kierownika budowy który wszystko ogarnia, choć słyszałem też wiele niedobrego na jego temat w niejednym miejscowym sklepie. Ale zobaczymy jak będzie się sprawował, podpisałem z nim umowę więc jakby co to ją zerwę. Dzięki temu też nie jeździmy na działkę choć też bardzo chcemy i jak tylko czasu pozwala jesteśmy na budowie..

• 4 months później...
To fajnie z tą kamerą, też właśnie się rozglądam za ten projekt, co prawda bayamo 2 z płaskim dachem, z względu na trochę niższy koszty budowy, oraz możliwość łatwego zrobienia piętra na przyszłość. A więc śledzę temat i oczywiście zdjęcia, i życzę powodzenia w dalszym ciągu budowy :)

• 4 weeks później...
  • 6 months później...
Witam

Proszę o więcej zdjęć z budowy , jaki jest koszt budowy tego domu ?

Pozdrawiam

Witam, po bardzo długiej przerwie. Dom stoi, jest już odebrany przez nadzór budowlany i użytkowany przez nas. Oczywiście jako weekendowy. Z tego też powodu co do wykończenia szału nie ma.

Fotki umieszczę jutro dla zainteresowanych.

Co do ceny ja umówiłem się z wykonawcą na 155 000 PLN. I taka kwota wyszła na stan developerski. Reszta to już kwestia gustu i zasobności własnego portfela