asarius 21.08.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Tu proszę o komentarze do dziennika Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez asarius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No, nie zazdroszczę takiego początku budowy... Ale trudne początki wróżą pozytywne zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asarius 28.09.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No, nie zazdroszczę takiego początku budowy... Ale trudne początki wróżą pozytywne zakończenie Nie dziękuje,aby nie zapeszać. Cieszę się że udało się mimo kilkunastu awantur z geodetą i innymi winnymi zamieszania w miarę szybko wyprostować temat i że dziś wszystko ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 asarius, gratuluję odwagi budowy na odległość. Na pocieszenie dodam, że korzystanie z poleconych na fm ekip sprawiło, że my nie musieliśmy zbyt często bywac na budowie. No inną sprawą było, że chcieliśmy Życzę powodzenia i będę podczytywać. Ciekawa jestem adaptacji poddasza. Masz plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asarius 30.01.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Mam ale zostawiłem na działce, myślę że do weekendu dojadą. Mamy Kierownika budowy który wszystko ogarnia, choć słyszałem też wiele niedobrego na jego temat w niejednym miejscowym sklepie. Ale zobaczymy jak będzie się sprawował, podpisałem z nim umowę więc jakby co to ją zerwę. Dzięki temu też nie jeździmy na działkę choć też bardzo chcemy i jak tylko czasu pozwala jesteśmy na budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorothee 30.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 To fajnie z tą kamerą, też właśnie się rozglądam za ten projekt, co prawda bayamo 2 z płaskim dachem, z względu na trochę niższy koszty budowy, oraz możliwość łatwego zrobienia piętra na przyszłość. A więc śledzę temat i oczywiście zdjęcia, i życzę powodzenia w dalszym ciągu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa111 27.07.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 WitamProszę o więcej zdjęć z budowy , jaki jest koszt budowy tego domu ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asarius 16.02.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam Proszę o więcej zdjęć z budowy , jaki jest koszt budowy tego domu ? Pozdrawiam Witam, po bardzo długiej przerwie. Dom stoi, jest już odebrany przez nadzór budowlany i użytkowany przez nas. Oczywiście jako weekendowy. Z tego też powodu co do wykończenia szału nie ma. Fotki umieszczę jutro dla zainteresowanych. Co do ceny ja umówiłem się z wykonawcą na 155 000 PLN. I taka kwota wyszła na stan developerski. Reszta to już kwestia gustu i zasobności własnego portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts