cassia 29.07.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 witam,podczas czyszczenia zarysowałam nowy front lakierowany, nie są to jakieś głębokie rysy- widoczne bardziej "pod światło" ale strasznie działają mi na nerwy. czy da się jakoś ręcznie usunąć te rysy ? Myślałam o jakimś mleczku polerskim, ale w googlach pokazują mi się tylko te do lakierów samochodowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inlays 29.07.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mleczka oraz środki polerskie stosowane w branży meblarskiej niejednokrotnie są stosowane w branży samochodowej, należy się z nimi obchodzić delikatnie a w przypadku frontów proponowałbym skontaktować się z firmą która wykonywała kuchnie. Stosuje napewno profesionalne polerki oraz środki i bez problemu wykonają polerowanie elementu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 21.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Czy macie może jakiś wypróbowany środek na usuwanie rys z mebli kuchennych wykonanych z mdf lakierowanych na wysoki połysk??Wiem tylko, że ma to być wosk samochodowy. Możecie polecić jakiś konkretny produkt, albo na co zwracać uwagę przy kupnie takiego wosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 22.08.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Czy macie może jakiś wypróbowany środek na usuwanie rys z mebli kuchennych wykonanych z mdf lakierowanych na wysoki połysk?? Wiem tylko, że ma to być wosk samochodowy. Możecie polecić jakiś konkretny produkt, albo na co zwracać uwagę przy kupnie takiego wosku? Hmm, moim zdaniem na rysy to raczej pasta polerska lekko ścierna, coś jak to : http://allegro.pl/najtaniej-pasta-polerska-farecla-g3-250g-i1760617904.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts