Luccca 21.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam, Czy orientujecie sie gdzie moge zakupic w okolicach wroclawia paraperty z maczki marmurowej. Dwa tygodnie temu byla jeszcze mozliwosc zakupu parapetow firmy Helopal ale podobno firma juz nie istnieje! Licze na Wasza pomoc - mam dwa tyg na zakup parapetow gdyz ruszylem z elewacja... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.08.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Helopal miałby nie istnieć? hmmm... Takie parapety robi też firma Koncajs z Lidzbarka Warmińskiego ( o ile dobrze pamietam miasto). Warto sprawdzic czy mają tam jakiegos dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 23.08.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No niestety Helopal Polska zawiesił działalność od lipca. Finlandia nie dostałeś żadnego info ? - już w czerwcu było wiadomo. A na stronie www niestety nie podali informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Nie sprzedawałem ich wyrobów, chociaż zawsze miałem o nich dobre zdanie:)To jak ktoś chce, to może zamówić w ich centrali w Niemczech - w Fenormie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts