Monika87 22.08.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich użytkowników,mam pytanie do was. Moglibyście mi wyjaśnić co to jest ta instalcja solarna zasilajacą niskotemperaturowe odbiorniki ciepła? Czy to chodzi o kolektory połączone z pompą ciepła czy z kotłem kondensacyjnym? Czy chodzi o instalacje solarne służace do ogrzewania c.o. i c.w.u. czy tylko c.w.u.? Chodzi o podłaczenie instalacji solarnych z ogrzewaniem podłogowym, ściennym? Przepraszam za infantylne pytanie, ale naprawde tego nie rozumiem. Z góry dziękuje za pomoc w wyjaśnieniu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 22.08.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Na moje oko chodzi o kolektor słoneczny podłączony do ogrzewania podłogowego lub ścianowego. Gdzie znalazłaś to sformułowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red1980 22.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Moim zdaniem tak samo. Podłogówka czyli wspomaganie CO. Z całą pewnością nie jest to połączenie z pompą lub kotłem bo chodzi raczej o odbiorniki ciepła a nie jego źródła.A najlepiej rozwiń myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika87 24.08.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Taki mam podrozdział pracy magisterskiej. Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts