rad7io 22.08.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam,Mam pytanie. Gdzie można zamówić torbę do fugowania kamienia? Chodzi mi o torbę do fugowania kamienia naturalnego bądź narzędzie które będzie wstanie poradzić sobie z nieregularnymi kształtami szczelin. Czy ktoś zna jakiś sklep internetowy w Polsce z takimi narzędziami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal194 23.08.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Google ci wszystko powiehttp://www.marshalltown.pl/kamienia/477-torba-do-fugowania-kamienia-GB692.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rad7io 23.08.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ten sklep znam. Zamówiłem tam torbę 2 miesiące. Dzwoniłem 10 razy do nich. Poza tym zamykają już sklep w Polsce i nie chce mieć już z nimi nic wspólnego. Może zna ktoś inne sklepy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rad7io 29.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 03.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 zamiast torby może lepiej taki wyciskacz kupić, tego typu:http://allegro.pl/wyciskacz-do-mas-schneider-ktp-310-dr-wysylka-0-zl-i1787508373.htmltylko szukaj ręczny, ten jest pneumatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 24.09.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pokombinuj z pustą tubą po silokonach lub akrylach. Obcinasz sama górę pustej tuby, nakładasz na to oczyszczona górną część drugiej opróżnionej tuby lub szczelnie mocujesz i możesz aplikować już praktycznie każdą masę, która nie wiąże w kilka minut. Poza tym jeśli kamień jest klejony to warto wypróbowac kleje w kolorze z dodatkiem trasu. Wypełniamy wtedy podczas klejenia również fugi i zamywamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsak1 03.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie ma sensu kup sobie woreczki na dokumenty a4 dodawaj olej do fugi (zaprawy) i masz problem z głowy. Moja żona właśnie skończyła fugować 120 m2 ogrodzenia. Podobnie postępował mój ojciec. Owszem worek foliowy jest mniej trwały ale też da się to tak zrobić a o fugownicach ala tuby do silikonu zapomnij strata kasy i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 03.10.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 jaki olej, napisz proszę więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 05.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 witamwystarczy kupić worek cukierniczy (taki np do wyciskania kremu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsak1 07.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 witam wystarczy kupić worek cukierniczy (taki np do wyciskania kremu) Zgadza się to też jakieś rozwiązanie ja nie mogłem akurat znaleźć w żadnym sklepie. Co do oleju nie pamiętam ale chyba najlepszy był rzepakowy. Pamiętaj im więcej dasz oleju tym przyjemniej wyciska się woreczek . Jest to niesłychanie prosta sprawa ale niesamowicie upierdliwa. Jeśli masz nerwy na wodzy to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 07.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ale olej mieszasz z zaprawą czy smarujesz nim worek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsak1 30.12.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Olej mieszamy z zaprawą. Za dużo oleju to też źle bo zaprawa się leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts