amalfi 23.08.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam. Moja córka dziś wyruszyła na obóz językowy do Londynu. Zakwaterowanie jest w formie mieszkania "u rodzin angielskich". Ma ktoś może doświadczenie z taką formą noclegów? Niby już musztarda po obiedzie, ale przeczytałam pare opinii w necie i sie troche przeraziłam. Pozytywną opinię słyszałam od kuzynki. Jakie macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 24.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Podejrzewam, że jak wszędzie. Zależy na kogo się trafi. Podejrzewam też, ze córa jest w wieku gimnazjalnym.Moja była na czymś takim, ale w Niemczech i było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.08.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Właśnie wczoraj po zakwaterowaniu dzwoniła i powiedziała, że jest bardzo zadowolona. Mieszkają u dwóch Hindusek, mają oddzielną łazienkę (to już odlot). Powiedziała: troche ciasno, ale przytulnie. Jedna z dziewczynek jest wegetarianką, więc myślę, że wybór rodziny był celowy. Nie wiem, czy wszystkie będą jadły potrawy bezmięsne, bo wygadałyśmy wszystkie pieniądze na koncie córki. Teraz dopiero jej doładowałam telefon. Tak, Młoda jest w trzeciej klasie gimnazjum. Mam nadzieję, że będzie zadowolona i tego typu wyjazdy wejdą na stałe do wakacyjnego repertuaru. Może ktoś podzieli się doświadczeniami z różnych biur podróży jeśli chodzi o wyjazdy dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts