mgcbuduje 24.08.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam, Czy ktoś buduje lub przymierza się do budowy domu M110 "Nasz azyl"? http://projekty.muratordom.pl/projekt_nasz-azyl,2190,1,0.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoSmile 31.08.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam Ja jestem właśnie w trakcie budowy M110 "Nasz azyl". Mam gotowy fundament i na fundamencie kończą się murować ściany parteru. Przymerzasz się czy już jesteś na ten domek zdecydowany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoSmile 01.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A tutaj kilka fotek. Od zarośnietej działki, przez ściągnięcie humusu, murowanie fundamentów i wieńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoSmile 01.09.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 oraz zalanie fundamentów i ich ocieplanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian29 23.07.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witam Ja jestem właśnie w trakcie budowy M110 "Nasz azyl". Mam gotowy fundament i na fundamencie kończą się murować ściany parteru. Przymerzasz się czy już jesteś na ten domek zdecydowany? Pozdrawiam witam, przymierzam się do zakupu tego projektu. jak wrażenia z budowy? czy dom już jest skończony? może jakieś foty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts