kastol20 24.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam, Posiadam pomieszczenie ok 70m2. Na co dzien są tam otwarte drzwi wejściowe, nie ma zadnych dodatkowych wyjsc wentylacyjnych. W pomieszczeniu trzymam obuwie, ktore ma bardzo intensywny zapach gumy. Stosowalem standardowe "hipermarketowe" odświeżacze powietrza ale sa zbyt slabe. Myslalem zeby uzyć jakiegos profesjonalnego odświeżacza powietrza i/lub dodac do tego jeszcze jakis pochłaniacz zapachów. Doradzcie mi mozna zastosowac aby zniwelowac zapach gumy i uzyskać przyjemny efekt zapachowy. link do odświerzacza, sam nie wiem jak dzialaja i czy sa wystarczajaco mocne http://www.nopex.com.pl/ods_powietrza.html z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 24.08.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 To zrób wentylację na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 25.08.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zrób szafkę na buty. No i niby oczywiste, ale.... - buty trzeba myć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.08.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zrób mały eksperyment. Kup porządne buty za dwie-trzy stówki. Problem powinien zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastol20 31.08.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Czy ktoś może mi coś doradzi na moje zapytanie, bede wdzieczny za fachową pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 01.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Myślę że chodzi o zaplecze w sklepie obuwniczym, jeśli nie to nie ważne, problem podobny Tylko wentylacja całodobowa i to spora tu pomoże. Nie wiem jak to wygląda w rzucie ale robisz 2 dziury i wstawiasz w wentylatory ( np. kanałowe ) . Takie? http://allegro.pl/wentylator-kanalowy-vkov-160-mm-140m3-h-ebm-niemcy-i1788408946.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastol20 02.09.2011 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 dzieki Piczman czyli taka wentylacja to byloby jakies rozwiazanie, a jak myslicie mam jeszcze dwie rzeczy na mysli; pierwsza do pochłaniacz zapachow czy ma sens jego stosowanie lacznie z tymi wentylatorami a drugie to jak juz jestem przy temaie to mozecie polecic jakies przemyslowe odświezacze powietrza ktore sprawdzily by sie na ok 60m2, mialem 3 sztuki hipermarketowych ale porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 02.09.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Zapomnij o odświeżaczach i tego typu wynalazkach. Zrób wentylację i czekaj na efekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastol20 02.09.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ja rozumiem ze wentylacja najwazniejsza, ale to tak dodatkowo pytam, bo zapach tez mnie interesuje zeby byl jakis przyjemny a kupujac odswiezacze do kontatku w hipermarkecie to marnowanie kasy, w zwiazku z tym szukam odswizaczy ale mocniejszych bardziej wydajnych, znacie jakies konkretne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastol20 05.09.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a co sadzicie o takich urzadzeniach, przenosne w celu rozpylania zapachu: http://www.taniejaranie.pl/-system-rozdmuchujacy-ona-breeze-256 to urzadzenie ma wiatrak wiec powinno dosc intensywnie rozpylac zapach, zastanawiam sie wlasnie na czyms takim w celu tylko wprowadzenia innego zapachu, czy sadzicie ze w pomieszczeniu ze slaba wentylacja takie urzadzenie badz podbone sprwadza sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 05.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Francuzi specjalizują się w używaniu dezodorantów i różnych zapachów zamiast ... mycia. U nas mydełko jest bardziej popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastol20 12.09.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 francuzi to pewnie mi nie wiele pomoga, wiec was pytam o dorade czy to ma sens, bo urzadzenie tanie nie jest ok 300zl plus wklad 150 lub ewentualnie wiaderko ze swoim zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 12.09.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 spróbuj palić kadzidełka - możesz wybrać ulubiony zapach, małe lampki na olej zapachowy lub świece zapachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliza199642 19.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hej ; )To wszystko co ludzie piszą to nie jest dobry wybór odświeżacza. To co ja ci polecę uwierz, że spodoba ci się najbardziej. Jest to najlepszy wybór z pośród tych wszystkich odświeżaczy powietrza. Też przez długi czas szukałam odpowiedniego odświeżacza i wydałam już na prawdę dużo pieniędzy na te wszystkie bezsensowne urządzenia. I już naprawdę miałam tego dość, a potrzebowałam go bardzo, ponieważ jestem alergiczką. I dość przypadkiem podczas szukania odświeżaczy wpadłam na RainMate powiedziałam sobie, że spróbuję ten ostatni raz i zakupie. Uwierz mi kochana, że jest cudowny mam go już prawie 3 lata nigdy nie miałam z nim żadnych problemów. Podczas wiosny gdy spadają pyłki jest to dla mnie ukojenie. A przy okazji po pokojach roznosi mi się cudowny zapach i zawsze jak przyjaciółki do mnie przychodzą to chwalą, że o Boże jak tu u Ciebie pięknie pachnie i same zakupiły sobie Rain Mate. Dlatego warto, bardzo polecam. Właśnie tak się składam, że piszę do Ciebie bo mam do sprzedania na allegro jedno takie urządzenie bo dostałam w prezencie więc bardzo zapraszam pod ten link allegro.pl/rain-mate-i1884722095.html jakbyś miała jakie kolwiek pytania to proszę je kierować na mój adres e-mail [email protected] Gwarantuję ci, że ten odświeżacz szybko i z łatwością usunie twój problem, oraz będziesz się cieszyć przyjemnym zapachem niż dotychczas. Jest on bardzo wydajny, ponieważ nie pożera dużo prądu i jest także bardzo łatwy w obsłudze oraz może działać na okrągło ile tylko chcesz dopóki nie odepniesz go z kontaktu a zapach nie ulatnia się przez całą dobę. ; ) Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.10.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 19.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ...o kurcze... eliza, Ty to dopiero jesteś debeściara hehe może skoro już tu na FM trafiłaś to napisz jeszcze jednego posta i wymień co jeszcze masz ciekawego do sprzedania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts