mazo 24.08.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Na listwach w dwóch pomieszczeniach pojawiło się coś takiego listwa jest popękana, nad nią, na ścianie zaczyna się też coś dziać z farbą, robi się delikatnie miękka. Nie jest to ściana zewnętrzna, na zdjęciach to łazienka, pleś pojawia się także w korytarzu (przedłużenia tej samej ściany) i w sypialni, w rogu. Czy to tylko wilgoć budowlana, czy coś gorszego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dzięki serdeczne, weźmiemy to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 24.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Na listwach w dwóch pomieszczeniach pojawiło się coś takiego Czy to tylko wilgoć budowlana, czy coś gorszego??? Strzelam w ciemno: Scianki łazienki z kartongipsu a "wentylacja" zrobiona z wypierdków dachowych do odpowietrzania kanalizacji. Odpowiadając na twoje pytanie: nie nie jest to wilgoć budowlana, jest to piękny zarodek grzyba domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Niestety nie trafiłaś elko, ścianki nie są z kartongipsu, wentylacja nie jest z wypierdków dachowych do odpowietrzania kanalizacji. Może źle zadałam pytanie w temacie - wiem, co to jest, nie wiem tylko jaka jest tego przyczyna. Ale dziękuję za wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts