przand 24.08.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Zakupiłem sterownik do kominka z płaszczem wodnym:Tatarek RT-08G. Wszystko zostało spięte do kupy i przy pierwszym rozpaleniu działało bez zarzutu. Po powrocie z urlopu, kiedy to kominek był nieużytkowany zastał mnie alarm i komunikat o temperaturze na płaszczu 120 stopni! Przepustnica jest ustawiona na zero, a po odłączeniu od prądu i ponownym uruchomieniu cyrk zaczyna się od nowa. Co może być tego przyczyną? Awaria sterownika? Jak zresetować sterownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Zakupiłem sterownik do kominka z płaszczem wodnym:Tatarek RT-08G. Wszystko zostało spięte do kupy i przy pierwszym rozpaleniu działało bez zarzutu. Po powrocie z urlopu, kiedy to kominek był nieużytkowany zastał mnie alarm i komunikat o temperaturze na płaszczu 120 stopni! Przepustnica jest ustawiona na zero, a po odłączeniu od prądu i ponownym uruchomieniu cyrk zaczyna się od nowa. Co może być tego przyczyną? Awaria sterownika? Jak zresetować sterownik? Najprostszy sposób poradzenia sobie w tej sytuacji , to telefon do działu technicznego we Wrocławiu (siedziba TATARKA). Jeśli nic to nie da - zdemontuj urządzenie i wyślij do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 26.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Zdemontuj ? Rozbieranie obudowy to fajne zajęcie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 26.08.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Zdemontuj ? Rozbieranie obudowy to fajne zajęcie .. a po co rozbierać obudowę ? Kabelki można wykręcić i wysłać sam sterownik. Tatarek to solidna firma i na pewno rozwiąże problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a po co rozbierać obudowę ? Kabelki można wykręcić i wysłać sam sterownik. Tatarek to solidna firma i na pewno rozwiąże problem. No ale jak ktoś wszystko bezmyślnie zamuruje to rozbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 26.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ach te rozbiory, czy to etyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 26.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Czasami...rozbieranie..., to całkiem e(ste)tycznych wrażeń dostarcza. Ale poważnie. - Sama bym nie wiedziała, co w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts