Monika_Gdynia 15.07.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Mam problem z wybraniem płytek do wiatrołapu (na podłogę) . W wielkich bólach udało nam się wybrac płytki http://www.eglazura.pl/index.php?q=brilante&s=produkt&id=52664. Niestety jest jeden problem, maja klase ścieralności 3 . Wiem to troche mało jak na takie pomieszcenie.W związku z tym mam pyatnie czy ktos kładł płytki o takej klasie ścieralności w pomieszczeniach narażonych na wiekszy ruch i jak szybko takie płytki faktycznie ulegają zniszczeniu? Czy np. po 5 latach będą ładnie wyglądały czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 My szukaliśmy IV klasy do wiatrołapu ze względu na piasek i inne dobrodziejstwa wnoszone na na podeszwach. Wielu producentów ciemne płytki oznacza jako III klasę, a te same, ale jasne jako kl IV (podobno ze względu na to, że na ciemnych bardziej widoczne są ubytki wierzchniej warstwy - tak nam tłumaczono w sklepach z płytkami). Jedynie płytki barwione w masie nie będą miały widocznych "przecierek". Wiele osób mimo wszystko kładzie III klasę. Co będzie przewidzieć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 24.08.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Pilnie szukam płytek wlasciwie do przedsionka wiatrołapu (póki co są schody do domu a w planach oszklona 4,5 metrowa werand(k)a). W calym domu mam wodentic brown i okrutnie na tym kurz widac, dlatego choc tu chcialabym miec cos mnie brudzącego. Z czego jestescie zadowoleni? Jakies typy. Doradzcie proszę, bo już wyszlam z wprawy w szukaniu, a decyzja czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.08.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Alfo,podpięłam Twój post pod zaczątek wątku sprzed lat i podrzucam link do większego tematu dot. gresu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129388-gres-(salon-kuchnia-wiatro%C5%82ap)-NIE-CHI%C5%83SKI-jaki&highlight=wiatro%C5%82ap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts