narya 25.08.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam, Potrzebuje pomocy w rozplanowaniu pomieszczen w malym 35 m mieszkaniu, tak, aby nadawalo sie do zamieszkania dla 2 osob. Chce je rozplanowac tak, żeby jak najbardziej wykorzystać mala powierzchnie. Lazienka i kuchnia prawdopodobnie beda musialy zostac tam gdzie sa na oryginalnym planie (przez piony, rury, itp). Myslicie, ze daloby sie je zamienic miejcami, jak to jest z przenosinami toalet w bloku? Zalaczam oryginalny rozklad mieszkania oraz moje pomysly. Wszelkie uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinowaty 29.08.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ten po prawej bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SidieN 31.08.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Po prawej ciekawe rozwiazanie z tak scianka pod skosem , ale dla mnie rozwiazanie z lazienka i ubikacja osobno i to w dodatku tak daleko od siebie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts