rychuka 25.08.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam. Po rozszalowaniu płyty żelbetonowej zostało mi sporo nie uszkodzonych desek (deski 32). Czy mogę z nich zbić górną warstwę stropu nad poddaszem (pod to wata i płyty). Jeśli tak to czy a jeśli tak to jak zabezpieczyć te deski? Pozdrawiam.rk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.08.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Jedyny problem z takimi dechami to estetyka i obróbka . Z estetyką można sobiejakoś poradzić , malując ,po wstępnym oczyszczeniu. Obróbka wymaga dokładnegowyczyszczenia miejsc cięcia , z resztek betonu. Użył bym tez do przycinania piłyze spiekami węglowymi na zębach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rychuka 25.08.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Jedyny problem z takimi dechami to estetyka i obróbka . Ale z tych desek będzie podłoga na malutkim stryszku - raczej nie zależy mi ni super estetyce tego pomieszczenia . Obróbka wymaga dokładnego wyczyszczenia miejsc cięcia , z resztek betonu. Użył bym tez do przycinania piły ze spiekami węglowymi na zębach. Piła łańcuchowa dobrze sobie radzi -nawet jak są pozostałości betonu (najwyżej łańcuch wywalę po tych operacjach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts