Juras XR4Ti 15.03.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Broń Boże od sąsiada!!! On nie ma uprawnień do dystrybucji energii elektrycznej. W związku z tym tego typu zasilanie placu budowy jest niedozwolone. A że wiele osób tak robi, to fakt. Znaczy panują stosunki dobrosąsiedzkie. I to jest najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.03.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Dobry sąsiad to podstawa Jeśli MY przestaniemy sobie pomagać to budownictwo jednorodzinne padnie zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Z TYM PRADEM BUDOWLANYM FACET MIAL RACJE, JEST TAKI PRZEPIS IŻ JEZELI OBOWIAZUJE KOGOS POZWOLENIE BUDOWLANE POWINIEN KORZYSTAC Z TARYFY BUDOWLANEJ, JA MAM DOM PRAWIE UKONCZONY POZWOLENIE PRZEZ 2 LATA OBEJMUJE JESZCZE BUDOWE GARAZU I PRZY PRZEPISYWANIU TARYFY BUDOWLANEJ NA NORMALNA DOSTALAM POUCZAJĄCE PISEMKO W KTORYM MNIE OSTRZEGAJ A ZE JEZELI BEDE KORZYSTAC Z MEGO LICZNIKA PRZY BUDOWIE GARAZU ALBO INNYCH PRACACH BUDOWLANYCH TO MI WLEPIA KARE - JAK MNIE ZLAPIA.CO DO PRZEPISANIA Z BUDOWLANEGO NA ZWYKŁY TO NIE TAKA PROSTA SPRAWA TRZEBA MIEC CHOCIAŻ CZESCIOWE POZWOLENIE NA UŻYTKOWANIE DOPIERO ZAKLAD POLICZY PRAD ZWYKLY A GNIAZDKA I OKNA NIEMAJA NIC WSPOLNEGO JA MIALAM DOM W KTORYM MIESZKALISMY W 99% UKONCZONY I PLACILISMY DO MOMENTU ODBIORU CZESCIOWEGO PRZEZ NADZÓR BUDOWLANY I POKAZANIU DOKUMENTU W ENERGETYCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts