robik5 25.08.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam, temat wyglada banalnie ale nie jest mi juz do smiechu...od skrzynki z wodomierzem gdzie mam zasilanie poszczegolnych pionów w domku biegnie soebie rura z zimna wodą która zasila dwa pomieszczenie w pareterowej czesci domu tj. lazienkę oraz kuchnię. Od jakiegos czasu zauwazyłem powolny obrot wskazowek wodomierza ktory ustaje po zakrecieni tego wlasnie pionu. Problem w tym, iz rura do lazienki zostala polozona w podlodze, prawdopodobnie pod ogrzewaniem podlogowym. W obu poieszczeniach nie ma sladu wycieku a wedlug tego co zoabserwowalem na wodomierzu ubywa wody 500ml/min!!!Wykluczylem bidet, zmywarkę, pralkę...Proszę o namiary na firmę ktora wyposazona w profesjonalny sprzet jest w stanie zlokalizowac wyciek - miejsce Radom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 25.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hmm, pół litra na minutę to po godzinie jakieś 30 litrów, coś mi się wierzyć nie chce że masz przeciek. Przy takiej ilości wody miałbyś już bagno w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 25.08.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hmm, pół litra na minutę to po godzinie jakieś 30 litrów, coś mi się wierzyć nie chce że masz przeciek. Przy takiej ilości wody miałbyś już bagno w domu. tu kolega ma rację, tyle wody nie wyparyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts