kura_domowa 26.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Przymierzamy się do zakupu mieszkania więc sporo ostatnio szperam po internecie no i wypatrzyłam coś takiego --> http://wirtualnydom.com/ Pomysł wydaje mi się bardzo ciekawy, ale tak się zastanawiam czy to się w ogóle sprawdzi u naszych deweloperów? Dla kupujących to może być pomocne bo ktoś tak jak ja może sobie wyoglądać taki budynek z każdej strony, szczególnie jeśli w rzeczywistości to jest jeszcze dziura w ziemi. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 26.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 sądzimy że u naszych developerów głównym problemem "nabywcy dziury w ziemi" jest to, czy z tej dziury w ogóle coś wyrośnienieważne o szczegóły /czyli wykonawstwo poniżej poziomu morza, usterki do usuwania latami, krajobraz księżycowy dookoła apartamętów/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Myślę, że to reklama grubymi nićmi szyta Proponuję też przeredagować teksty na stronie WD, bo wstyd klientom taką mizerotę stylistyczno-gramatyczną serwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts