vitosam 02.01.2006 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Poszukuje architekta w Rzeszowie. W planach mam budowe w Budziwoju z indywidualnego projektu (nie z katalogu). Planuje zaczac budowe w drugiej polowie 2006. Chetnie popracuje z mlodym i ambitnym, ktory chicialby sie troche "pobawic" zanim projekt nabierze konkretnego ksztaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adhalbert 26.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam Szanowne GronoSzukałem w necie, ale same nazwiska nic mi nie mówią - a więc prośba o polecenie architekta, najlepiej z Jasła lub okolic. Pozostałe informacje związane z wykonawcami również mile widziane (ekipy budowlane, inspektorzy nadzoru, dekarze etc.)Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adhalbert 28.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Nikt nie zna? Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts