motylek0503 28.08.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 witajcie proszę o pomoc w sprawie projektu domku delicja wydaje mi sie prosty i tani czy ktoś budował ten domek mógł mi powiedzieć dokł:)adniej o kosztach budowy i ocenił go z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 27.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 witajcie proszę o pomoc w sprawie projektu domku delicja wydaje mi sie prosty i tani czy ktoś budował ten domek mógł mi powiedzieć dokł:)adniej o kosztach budowy i ocenił go z góry dzięki Tak jest prosty i szybki w budowie jak i również tani bo powierzchnia jest niewielka, strop jest drewniany, ajjj mogłabym się tak rozpisywać, sama go buduję, a więcej dowiesz się z dziennika netki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts