johanes 28.08.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam, przez okres 2 lat mam nie położone ocieplenie. Mam pytanie, czy niezakryta membrana od wewnątrz budynku ma negatywny wpływ na jej właściwości fizyczne (tzn. fałdowanie, obwisanie, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 28.08.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Zmniejsza sie jej trwalość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 30.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 pytałem o to samo duże przedstawicielstwo w moim mieście. powiedzieli, żeby sobie takimi duperelami nie zawracać głowy. Jeśli nie jest narażona bezpośrednio na słońce, to nie ma żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.09.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 To nie są żadne duperele! Ta folia prawdopodobnie już straciła swoją podstawową własność czyli ochronę pomieszczeń przed przeciekiem. Natomiast na 100% nastąpiła utrata gwarancji! Przed zastosowaniem materiałów do budowy czasami warto zapoznać się z warunkami gwarancji i zaleceniami producentów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 31.10.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 myslałem że skoro mam nieużytkowe poddasze, to od spodu ta folia może sobie być na wierzchu. Przed czym mam ją przykryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 03.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Słuszne spostrzeżenie. Faktycznie folia od wewnątrz powinna być jakoś zabezpieczona. U mnie minie 6-9 miesięcy od momentu założenia folii do wykonania zabudowy poddasza. Jak zabezpieczyć folię na ten okres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 03.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Słuszne spostrzeżenie. Faktycznie folia od wewnątrz powinna być jakoś zabezpieczona. U mnie minie 6-9 miesięcy od momentu założenia folii do wykonania zabudowy poddasza. Jak zabezpieczyć folię na ten okres? Brunet jeszcze masz szansę - deskuj i papa. Zamierzałem położyć folię, ale ryzyko jest dostania się światła przez okna. Lepiej spać spokojnie, dodatkowy koszt u mnie 4 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 04.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Brunet jeszcze masz szansę - deskuj i papa. Zamierzałem położyć folię, ale ryzyko jest dostania się światła przez okna. Lepiej spać spokojnie, dodatkowy koszt u mnie 4 tys. zł Już za późno - dach jest właśnie robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts