JAM 28.04.2004 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Witam mojego Bratanka, też zakręconego w lewą stronę Jeśli dołączy do nas więcej sympatyków żużla z Grudziądza to daję głowę,że przetrwamy tą pierwszą ligę. Szkoda, że pauzujemy w ten weekend, ale bynajmniej nie będę żałowała, bo zaplanowaliśmy rodzinny wypad nad morze. Ale będę bacznie śledzić naszych rywali. Do soboty moi mili w Sztokholmie. PS. Właśnie rozpoczęliśmy zmagania z urzednikami co do pozwolenia na budowę - wniosek -grunt to dobre nastawienie i usmiech od ucha do ucha, rozkłada każdego na łopatki. JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 03.05.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 cieszę się - pokonaliśmy dzisiaj u siebie Ostrowian, a najważniejsze, że było fajne widowisko, kilka biegów przeciwko Jędrzejakowi oraz Ferjanowi (bo niestety tylko oni dotrzymywali kroku) mogło się podobać najwybredniejszym. Piszcz REAKTYWACJA - wreszcie wystąpił w takim stylu, w jakim jeździł za najlepszych czasów.Za 2 tygodnie wyjeżdżamy do Gdańska i będzie baaaardzo ciężko o chociażby 1 pkt. No ale, w życiu różnie bywa.......pozdrowienia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.05.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 I znowu GKS Wybrzeże Gdańsk górą ! Był to bardzo emocjonujący mecz, chyba pierwszy w tym sezonie tak trzymający w napięciu. Było ciężko ale wygraliśmy !!! Tylko szkoda tych punktów straconych przez defekty sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 05.05.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witajcie ! Piszę trochę spóźniony ale i w Rzeszowie wreszcie pierwsze punkty są.Niestety tylko na słabym Starcie choć z walecznymi zawodnikami ale bez sprzętu.Jednak co cieszy to tylko dobra postawa od kilku meczy Tomka Rempały oraz jego sprzętu, ale już nasi młodzieżowcy to jak się w Rzeszowie mówi mistrzowie pierwszego biegu.Potem im rączki puchną i motory ich wiozą do bandy - nie wiem kiedy oni będą mieli siłę.Maciek Kuciapa może wróci gdzieś na koniec maja ale to tylko może.I to by było tyle pozytywów bo teraz u nas przerwa do 13 czerwca.Mamy wakacje od żużla haha. Sytuacja w tabeli nieciekawa i zobaczymy z kim będziemy jeździć baraże. Pozdrawaim wszystkich i piszcie coś bo mało was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 05.05.2004 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 GTŻ pauzuje, oprócz GP brak wrażeń, chłopaki ostro trenują, a my przygotowujemy sie do GP we Wrocławiu. Pozdrowionka JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 05.05.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ewusia, słyszałem, że Wasz ostatni przeciwnik złozył jakiś protest w GKSŻ w sprawie błędów sędziego w meczu z Gdańskiem Jak typujesz wynik meczyku z moim TŻ - mamy szanse wygrać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 07.05.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cześć lewoskrętni! TOMEK 81- optymista duży z ciebie choć szanse wygrania w GDAŃSKU napewno są choć Wybrzeże to mój faworyt ligi no ale zawsze coś może wyskoczyć. U nas niestety c.d.n. kontuzji teraz nasz zagraniczniak Gjedee złamał nogę i może gdzieś na koniec czerwca wróci - kiedy to się skończy.Pozdrawaim was wszystkich i mam nadzieję że kiedyś będziemy jechać pełnym składem i zobaczę na co ich naprawdę stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 12.05.2004 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 U nas w parkingu przygotowania do meczu z Gorzowem. Szkoda, że Krzysiek Buczkowski leczy kontuzję, bo brakuje nam dobrej jazdy juniora. W składzie zamieszanie, mimo, że półmetek a ciągle nie wiadomo na kogo postawić, Sawina miał się w końcu rozkręcić, więc ciągle czekamy. Jedynie Łukaszewski notuje zwyżkę formy , ale co dalej? Praga zbliża się wielkimi krokami, w końcu trochę żużlowych emocji. Pozdrawiam Kolegów z południowego/ wschodu - Koleżanka z północy JAM:) PS. Wojtku bez Gjeede będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 12.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Cześć ! Tu nowe wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 12.05.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Cześć! Tu jeszcze raz ja bo wcześniej to mi się wyrwało nowe wiadomości znad Wisłoka wyglądają tak. 1) Pół naszych młodzieżowców zdawało maturę i nie startowali w MMPPK, drugie pół nie wiadomo gdzie jest i czemu nie pojechało ?2) Mieli zakontraktować Mateja Zagara w miejsce Gjedee ale ten ponoć się szybko zrasta i za 4 tygodnie ma być gotowy do jazdy ?3) i to by było na tyle co do newsów ode mnie. JAM - dzięki za pozdrowienia i ja pozdrawiam wszystkich lewuśnych i to na razie tyle z Rzeszowa bo w pracy mam ciasno bo każdy chce ogrzewania haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.05.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Ewusia, słyszałem, że Wasz ostatni przeciwnik złozył jakiś protest w GKSŻ w sprawie błędów sędziego w meczu z Gdańskiem Jak typujesz wynik meczyku z moim TŻ - mamy szanse wygrać ???? Jak widzisz Tomek, nie wygraliście a i protest został odrzucony. GKS Wybrzeże Gdańsk górą !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 17.05.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Gratuluję Ewusiu wspaniałej drużyny !!!!!Za dwa tygodnie rewanż u nas, niektórzy zapowiadają naszą wygraną, ale bez juniorów będzie b. ciężko. Realnie to liczę, że wynik będzie bliższy remisu, jeśli przyjedzie Peter a seniorzy pojadą na dobrym poziomie.Zapowiada się ciekawe widowisko. Jeszcze raz szacunek - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 17.05.2004 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 I mieliśmy czarny scenariusz niestety, nawet Hamill nie pomógł. Łukaszewski niby gorzowski tor zna nawet pod nawierzchnią, ale jakoś nie przełożyło sie to na punkty. No i meczyk w plecy. Kolejny raz zabrakło tak niewiele.Natomiast uczta w Pradze:) Gratulacje dla Hampelka, dawno nie mieliśmy młodzieńca po Dadosie, który by zabłysnął w takim stylu, oby nie na krótko:)Do zobaczenia we Wrocławiu ... właśnie obmyślam kolejny sposób na mojego kochanego mężulka, który stara sie troszeczkę odciągnąć od tego pomysłu, ale przecież ten zapach ... emocje ... i żużel w najlepszym wykonaniu (pod warunkiem, że pogoda dopisze i tor będzie do ścigania)Pozdrawiam JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 18.05.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 CZEŚĆ ! Dzisiaj będzie mało bo nasi mają wakacje do połowy czerwca i jeździł tylko Rempała i Trojanowski w Słowenii + Firlej - nawet dobre wyniki zgarneli.Natomiast Hampel klasa - brawo potwierdził to w meczu ligowym - gdzie porażka Unii Tarnowskiej jest zaskoczeniem bo Wrocław bez Hancocka.GDAŃSK EWUSI - jedzie elegancko do ligi - Brawo. JAM - nie martw się to dopiero połówka sezonu jest jeszcze parę meczy do jazdy. Pozdrowionka i lecę do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 25.05.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 BRRRUM - Witajcie. Szkoda że przerwano u nas Memoriał Nazimka - fajna nawet obsada była i Kuciapa pierwszy raz po kontuzji jechał - ach ta pogoda.Pierwsze biegi nawet waleczne były a potem tylko błotem po oczach.UWAGA : w Rzeszowie plotkują że jak nasi teraz się sprężą i do czwórki wskoczą to w przyszłym roku sponsor zagraniczny ma dać kaskę na drużynę i to dość dość.Jednak jest i druga strona medalu - są głosy że dotychczasowe pieniądze zostały nie dobrze ulokowane przez zawodników i działaczy.Kiedy u nas będą myśleć w Rzeszowie głowami i zawodnicy i działacze.Hmmm - moze kiedyś.Pozdrawiam wszystkich i napiszcie co u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 31.05.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam ! Wczoraj mieliśmy w Lublinie fajny meczyk, Gdańsk został pokonany, spodziewałem się lepszej ich postawy i na początku drżałem o wynik. Zaczęło się od 1:5 bo jechaliśmy praktycznie bez juniorów (kontuzje), ale po szybkim rewanżu 5:1 później już prowadziliśmy do końca. Było na co popatrzeć !!! Kilka mijanek, cały czas walka o pozycje itd.Wiadomość o Kurmańskim usłyszałem późnym wieczorem, u nas w ten sam sposób skończył życie Dados. Nie wiem, co o tym myśleć, przecież to byli młodzi ludzie, całe życie było przed nimi .....Cześć ich pamięci !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 07.06.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 CZEŚĆ ! Króciutko z Rzeszowa - szok po Kurmańskim bardzo duży. Nareszcie prawie pełny skład i dość łatwe wygrane na wyjeździe w Gnieźnie.Teraz dwa ważne mecze u siebie i pojawiła się szansa na wejście do pierwszej czwórki.Jeszcze tylko Gjedee się słabo niestety zrasta i trochę jest kłopot z zagraniczniakiem.Myślę że jak się zbiorą to stać ich na takie osiągnięcie. Piszcie co u was - Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 07.06.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam, tu Lublin.Wczoraj wygraliśmy w Ostrowie, a w najbliższy weekend jedziemy meczyk na własnym torze z Gorzowem - jestem dobrej myśli, jeśli chodzi o wynik.Ciekawa sytuacja w Gdańsku, w drużynie Ewusi - po serii zwycięstw mieli teraz dwie kolejne porażki, dzięki temu superciekawie zrobiło się w czołówce - 3 drużyny z jednakową ilością pkt, wśród nich mój TŻ.Oj będzie się działo w play-off'ach.Pozdrawiam - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 14.06.2004 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam zakręconych w lewo, W Grudziądzu mecz do jednej bramki, Gniezno nie podjęło walki, a my omało nie straciliśmy juniora, Chmielewski zadebiutował w lidze złamanym obojczykiem (na szczęście, bo wypadek wyglądał groźnie). Nie wiem czy liczymy na wejście do pierwszej czwórki, bo przed spadkiem mam nadzieję się uchroniliśmy. Kolejny meczyk pokaże na co nas stać Pozdrawiam JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 14.06.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Halo Halo tu RzeszówI Dwie imprezy dzień po dniu - nareszcie bo już tyle czasu zużla nie było u nas. Mecz z Ostrowem - TYTUŁ " Sami Sobie zgotowali ten los ". Miał być łatwy meczyk a tu na środowym treningu Trojanowski z Fierlejem taki sobie manewr zastosowali że Trojanowskiemu az kask pękłi złamały się palce u ręki, ale w niedzielę wystartował.Przychodzę na stadion i co widzę tor jak szklaneczka i po tylu latach sobie myślę oho będą kłopoty - i bez pomyłki 46-43 po wielkich bólach bo oczywiście tor nie nadawał się do walki i kto wygrał start ten raczej dojeżdzał i jeszcze słaba młodzież nasza + wypadki Wilka i Trojanowskiego. No ale to już poza nami teraz czekamy na Grudziądz w niedzielę. Turniej Nazimka jak co roku nawet fajna obsada i trochę zużla było za sprawą Rempałów, Dobruckiego, Kuciapy.Na razie z kontuzjami dalej na biało u nas czyli w Gipsie : Gjedee, Trojanowski i poparzony Wilk.- tak już chyba do końca sezonu . Jest jeszcze mała szansa na 1 - czwórkę. Pozdrawiam was wszystkich i dla każdego dużo dobrego żużla życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts