JAM 15.06.2004 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Z tej strony Grudziądz !Oj będzie cięzko w Rzeszowie. Na szczęście kontuzje nas omijają, ale sprzęt w opłakalnym stanie. Więcej defektów, niz zwycięstw. Po meczu z Gnieznem nie wiem czy starczy czasu aby dopropwadzić maszyny do stanu używalności, na miarę wygrania meczu. Więc może byc kolorowo!A więc z wielkim respektem Wojtku do Rzeszowa jedziemy (mimo Waszych kontuzji) Pozdrawiam JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 17.06.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witajcie ! JAM - nie martw się tak bardzo bo u nas owszem liderzy sprzęt w miarę mają ale młodzieżowcy to już wcale.Jak jeszcze raz zrobią taki tor jak na Ostrów to może to nie wystarczeć jak ktoś będzie miał lepsze starty a teraz maj pomysł jechać z zastępstwem za Gjedee - to uważam za pomyłkę alr to wyjdzie w praniu.Poza tym u was jedzie Sawina mocno a innym jak wyjdzie to może by w miarę.Natomiast wszyscy w Rzeszowie marzą żeby nasi pojechali w pełnym składzie i pokazali co potrafi naprawdę a nasze kierownictwo nie zapierniczało spraw regulaminowych gdzie uciekają od dwóch sezonów punkty. POZDRAWIAM[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 21.06.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Cześć Lewoskrętni ! UFFFFF ! - Udało się wygrać z Grudziądzem majc w składzie 3 zdrowych i pół zdrowego Trojanowskiego oraz nie punktujących młodzieżowców i dużo szczęścia. UWAGA - BARAN MIAŁ DZIEŃ KONIA I WYKRĘCIŁ 18 PKT - NONO. Niestety w Rzeszowie kręcą kolejne odcinki " Szpitala na peryferiach " Do kontuzjowanych Gjedeego, Winiarza, Wilka, Trojanowskiego dołączył wczoraj w pierwszym bieg Rempała - obojczyk czyli już ponad 50% drużyny i na dzisiaj mamy 3 zdrowych seniorów + Trojanowski oraz 2 młodziżowców słabiutkich na Gdańsk czyli ledwo 6 sztuk ridersów. EWUNIA - nie będzie z naszej strony za bardzo walki bo nie ma kim może z 30 oczek zrobimy w Gdańsku. To tyle z Rzeszowa - Pozdrowionka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Rzeczywiście Wojciechu, wasi zawodnicy mają pecha. Dobrze że Tomka wysłali do Anglii, tam na pewno szybko powróci do zdrowia, czego z całego serca mu życzę pozdrawiam zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 22.06.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 U nas Piszcz ma pęknięty obojczyk i to przed PlayOff -ami. Będzie ciężko pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 28.06.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Cześć wszystkim! EWUSIA - owszem pospawali Rempałę ale pojechał jeden bieg i się wycofał z turnieju - natury się nie oszuka niestety. Poza tym Gjedee też nie zrasta się za szybko i nadal w Rzeszowie szpital na peryferiach.Chyba brak słońca. Pozdrawiam was gorąco i oby nikt już się nie łamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 05.07.2004 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ufff,A my wygralismy z Lublinem, może damy radę na play off!!Troche meczyki w nogę przysłoniły mi forum ,ale obiecuję nadrobić zaległości. W końcu cały GTŻ jedzie, to cieszy, szkoda tylko, że tak późno. Wojtku dacie radę w przyszłych meczach, od Was dużo zależy ...Pozdrawiam WAS żużlowych zapaleńców:)JAM PS. Mamy pozwolenie na budowę, uf ! Już tylko 7 dni i zaczną stawiać pierwsze bale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 05.07.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie ! UFFF - chyba się załapaliśmy do tej pierwszej czwórki, kurczę az się wierzyć nie chce że można z takim szpitalem i bez zagraniczniaka i młodzieży ograć Gorzów.U nas dalej pół drużyny jest rozbite - REMPAŁA - dopiero po spawaniu w Anglii, Trojanowski jeżdzi ze złamanym palcem, Wilk z mocno oparzoną nogą a Gjedee nadal nie zdolny - może jak nikt się nie połamie to będzie lepiej.Sponsor chce baraży ale dla mnie jest to mało realne. W sobotę byłem z połowicą na fajnej imprezce z MURATORA - GRUPY PODKARPACKIEJ, której z racji mojego zawodu pomagam w sprawach związanych z ogrzewaniem i instalacjami - było odlotowo a potem w niedzielę ciężko było iść na żużel. Pozdrawiam was wszystkich i żużlem po oczach haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 05.07.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 witam kibiców !!! do JAM - gratuluję wygranej z moimi "koziołkami". Nie udało się nam niestety, ale nie wszystko jeszcze stracone - tylko nie poddawajcie się w Gdańsku i walczcie do końca. Życzę sukcesu. PS: ja zaczynalem budowe na ok. 2 tyg. przed jej uprawomocniem do Wojtka: też gratulacje po zwyciestwie. Za tydzień przyjeżdżacie do nas na meczyk, powinno byc ciekawie, szczerze mówiąc, to jak patrzę na wasze wyniki przy takim szpitalu, to nie bedzie to dla nas łatwy mecz. MY NIESTETY NIE MAMY JUNIOROW - tzn mamy ale prawie nie punktują. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 11.07.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Witam, szczere gratulacje dla rzeszowskiej Staleczki i Wojtka Tymowicza za charakter, jaki pokazała Stal dzisiaj w Lublinie. Przegraliśmy z Rzeszowem 41-49. Emocje na forum żużlowym TZ Lublin są nie do opanowania, po takim meczu w wykonaniu 3 niedawnych liderów drużyny nie bardzo wiadomo co myśleć. Jeśli ktoś z kibiców myslał, że możemy awansować do e-ligi, to na pewno nie z takim zaangażowaniem połowy drużyny. Po takich meczach jak dzisiejszy mówi się: szkoda kibiców pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 I u nas sporo emocji. Piątkowy mecz z Rzeszowem przełożony na sobotę ... Wygraliśmy 60:30 W niedzielę z Grudziądzem na początku wyskok kibica (rzucona petarda w trakcie prezentacji ponoć oślepiła zawodnika) i zawodnik gości jedzie do szpitala sprawdzić co z oczami. Mecz opóźniony o 1,5 godziny. W końcu okazuje się że wszystko OK. Mecz wygrywamy 58:32 i jesteśmy w pierwszej czwórce w walce o powrót do e-ligi A tak nawiasem przeżyłam chwile grozy - nad nami rozsiadło sie kilku kiboli z Grudziądza, pijani zaczęli rozróbę. Dobrze że nic złego się nie stało - córka przeleciała kilka ławek w dół pchnięta przez walczących, syn również. Zdążyliśmy opuścić pechowe miejsca. Kibole zostali "uspokojeni" przez kibiców i do końca meczu było spokojnie. Dodam że nigdy nic takiego się nie zdarzało na meczach, przychodzą całe rodziny z małyni dziećmi bo jest bezpiecznie. Do wczoraj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 12.07.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witajcie Drodzy Lewoskrętni ! Uff wczołgaliśmy się do pierwszej czwórki TOMEK 81 I EWUSIA - będziemy się kręcić razem.Powiem szczerze po laniu w Gdańsku miałem czarne myśli bo Gjedee po kontuzji jest słabowity a liderzy czyli Kuciapa i Rempała zawiedli.Po pierwszych biegach w lublinie też różowo nie było ale jakoś poszło bo liderzy zaskoczyli i młodzieżowiec pojechał.Ja myślałem e do Gdańska pojedzie Zagar, który jest bardzo szybki i napewno teraz wygląda lepiej niż Gjedee ale było jak było. W awans to nie bardzo wierzę choć niektórzy się podpalają ale ja wiem że to jeszcze nie teraz choć chodzą słuchy że po wejściu do 4 ma być na przyszły sezon poważny sponsor ale na razie jest krucho z kaską.Poza tym 3 pkt odrobić do drugiej drużyny czyli Gorzowa hmmm nie wiem. Napewno jakby ktoś z was miał zawitać do Rzeszowa to zapraszam tylko wcześniej zadzwońcie (603) 67-40-50.EWUSIA - w niedzielę myślę nasi postarają się więcej ukręcić pkt niż ostatnio bo same podróże z dnia na dzień trochę im ochotę na walkę odebrały z tego co wiem. Cześć - wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 15.07.2004 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witam Was Wojtku, Tomku81 i Ewusia - gratulacje !!!Powalczycie jeszcze na czarnym torze:)U nas już po sezonie, trochę było emocji ale mało sportowych poczas ostatniego meczu w Gdańsku, no cóż nie zwsze kibice spisują się na medal:((Myslę, że walka w play off nie miałaby sensu dla Grudziądzan, chyba, że o przysłowiową pietruszkę. Myślę, iż lepiej zamknąć ten rozdział i tak pokazaliśmy, że możemy powalczyć w tej lidze. No i czas zacząć myśleć o nwoym sezonie, przebudowaniu składu, wzmocnieniach. Play off byłoby szukaniem pieniędzy na każdy mecz dla zawodników punktujących, ale także strachem o kontuzje. Planem min. było utrzyamnie i jest ok.Myślę, żę Ewusia z drużyną będzie święciła triumf, ale Rzeszowianie i Lublinianie nie dajcie się łatwo.Pozdrawiam hejka JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 19.07.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam wszystkich, uff, ale mielismy dreszczowiec w meczy PO z Gorzowem. Prowadziliśmy już 15 do 3 ale gorzów pokazał klasę i doszedł nas na 2 pkt. Wszystko decydowało się w bigu 15, który był powtarzany 3-krotnie (3 upadki zawodników - jeden z nich, upadek nieatakowanego Gorzowianina odebrał im zwycięstwo) Skończyło się 46-41 dla Koziołków Za tydzień wyprawa do Rzeszowa z nieskrywana ochotą rewanżu za ostatnią porażkę na naszym torze. Szanse na ten rewanż oceniam na 10%, ale może ...... się mylę? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 19.07.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Cześć ! I znowu schłodzenie od ekipy EWUSI ale to było przewidywalne. EWUSIA - może kiedyś mocniej nasi u was powalczą i nie będzie nudów na torze tylko emocje haha na razie było tyle na ile ich stać. JAM - dzięki za yczenia nie smuć się macie młodego Buczkowskiego i trzeba paru swoich tak jak u nas bo armia zaciężna nic nie daje . TOMEK 81 - szanse są zawsze tym bardziej że Stachyra zna ten tor na pamięć i myślę że znów bedzie zaciekły mecz a kto wygra to się okaże Pozdrawiam wszystkich - powoli zdrowiejemy po kontuzjac ale nie mamy zagranicznego - no trudno zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 03.08.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 03.08.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 CZEŚĆ - WSZYSTKIM LEWUSKOM HAHA. Ja już na urlopie jestem wrócę za jakiś tydzień i znowu na chwilę wyskoczę - widać słaby ruch u nas ale wiadomo urlopy. Pozdrawiam was wszystkich gorąco i życzę udanego wypoczynku. O żużlu pogadamy póżniej - papapaa dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 08.08.2004 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 My także na urlopiku, od jutra drugi tydzień będzie nam śmigał. właśnie wróciliśmy znad morza i było fantastycznie Pogoda dopisała. Od jutra zabieramy się za działeczkę, w końcu nasz miodziowy domek stoi:) Hejka JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 08.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 No to wchodzę !!! Witam was fani żużla. Jako że jestem że Świętego Miasta no to wiadomo że kciuki trzymam za Włókniarza . A teraz news z ostatniej chwili Włókniarz osłabiony brakiem S.Ułamka po raz drugi w tym sezonie wygrał w Toruniu. I znowu po zaciętym meczyku. Cieszy powrót na tor i coraz lepsza jazda R.Osumka. Pozdrawiam i zapraszam Na IMP dp Częstochowy 15 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 09.08.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 cześć, EWUSI GRATULUJEMY AWANSU !!!. Lotos był w tym roku najlepszy w 1. lidze i zasłużenie awansował po roku banicji do grona superdrużyn.Moim koziołkom po piętach depcze rzeszowska MARMA - oj będzie się działo na rewanżowym meczyku u nas w Lublinie - mamy za co się rewanzować, bo Rzeszów ostatnio dwa razy spuścił nam manto.Wakacje, pogoda, czas urlopów...... w związku z tym nasi dwaj gwiazdorzy, czyli Śledź i Mordel wybrali tę formę wypoczynku i nie dojechali na mecz z Lotosem. Za kulisami dzieją się u nas niewyobrażalne dla normalnego kibica sytuacje - nie wiem co będzie dalej....pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts